Yeniden Refah Partili Ali Yüksel 74 Yaşında Dördüncü Kez Evlendi

featured

Çok eşliliği savunan ve daha öncesinde de skandal sözleriyle gündeme gelmiş olan Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel dördüncü kez evlendi.

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel’i çok eşliliği savunan ve bunun önündeki yasal engellerin kaldırılmasını savunan açıklamaları ile tanıyoruz.

Geçmişte Gazete Duvar’dan Can Bursalı’ya konu hakkında açıklamalarda bulunmuş olan Yüksel pek çok skandal açıklamasının yanı sıra şok yaratan ‘Adam da kadın da evlenmedi. Birincisi cinsel ihtiyacını nasıl giderecek? İkincisi; piyasayı p*çler ile mi dolduralım?” açıklamalarıyla hafızalara kazınmıştı.

Yüksel dördüncü kez evlendi.

3 eşi daha olduğu belirtilen Ali Yüksel 74 yaşında dördüncü kez evlendi. Yüksel’in nikah şahitliğini ise Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yaptı.

“Batı bizi cephede yenemeyince aile yapımızı bozmak için çabaladı.”

Çok eşliliği savunan Yüksel daha öncesinde kadınların çalışmasına tepki gösterdiği ve eşitliğe inanmadığını söylediği sözleri ile büyük tartışma yaratmıştı. ‘Kadın ya hostes oluyor ya bir lokantada garson oluyor ya bir pavyonda efendim vücudunu sergileyerek parasını kazanıyor veyahut bir fabrikada, işyerinde çalışıyor. Peki, bunlar kocasının dışındaki insanlara hizmet etmiyor mu? Sevdiği hayat arkadaşına bir çay yapmak, yemek yapmak yadırganırken gidip pavyonda gözünden şehvet akan insanlara hizmet ediyor. Bir restoranda çalışan bir kadın müşteriye surat asmak veya tavır koymak hakkına sahip mi? Yaparsa kapı dışarı değil mi?’

“Eşitlik deyince kadın erkek eşitliği diyorlar. Hiç eşit olabilir mi? Kadınla erkek eşit olabilir mi? Birisi artı birisi eksi. Birisi doğurmak ve çocuğu terbiye etmek üzere doğmuş. Öbürü ise doğurttuklarına bakmak beslemek ile görevli. Buradaki eşitlik kavramı adalete uygun değildir. Bizce önemli olan adalettir. Şimdi şöyle düşünün. Şurada basit bir iş yapan kişi var. Bir de tüm işçileri idare eden bir idareci var. Eşitlik namına sen ikisine de aynı maaşı mı verirsin?”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!