Yeni Şafak’tan U dönüşü: ‘Şerefsiz BAE’ manşeti gündem oldu!

Yeni Şafak'tan U dönüşü: ‘Şerefsiz BAE' manşeti gündem oldu!

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed el Nahyan’ın Türkiye’ye gelip AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesini ‘BAE ile yeni sayfa açıldı: 10 Anlaşma ‘ başlığı ile duyurdu. Yeni Şafak’ın 1 yıl önce BAE için “Şerefsiz Bunlar” şeklindeki manşeti tekrar gündem oldu.

Yeni Şafak gazetesi, 23 Ekim 2020 tarihinde, İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında başlatılan normalleşme süreciyle ilgili “İsrail’le normalleşme adına Peygamberimizden intikam almaya kalkıyorlar: Şerefsiz bunlar!” manşeti atmıştı.

Aynı Yeni Şafak, BAE Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed el Nahyan’ın Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la görüşmesini, ‘BAE ile yeni sayfa açıldı: 10 Anlaşma ‘ başlığı ile haberleştirdi.

Yandaş Yeni Şafak’ın görüşme sonrası ‘Şerefsiz’ dediği BAE veliahtını ‘Prens’ ilan etmesi sosyal medyada gündem oldu.

BAE için “Şerefiz, FETÖ’nin finansörü” diye manşet atan Yeni Şafak, görüşme sonrası şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye ile BAE dün “normalleşme” konusunda adımlar attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Abu Dabi Veliaht Prensi Zayed Al Nahyan’ın başkanlık ettiği heyetler iki ülke arasında 10 anlaşmaya imza attı. Anlaşmalar ticaret, enerji, çevre ve doğrudan yatırımları kapsıyor. Abu Dabi Kalkınma Holdingi Yönetim Kurulu Başkanı Mohamed Hasan Al Suwaidi, “BAE, Türkiye’ye yatırım yapmak üzere, 10 milyar dolarlık bir fon ayırmıştır.”

Yeni Şafak'tan U dönüşü: ‘Şerefsiz BAE' manşeti gündem oldu!

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!