Yeğen Ebuseleme Gülen konuştu: FETÖ’nün 20 milyon dolarlık oyunu

featured

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in küçük kardeşi Mesih Gülen’in oğlu Ebuseleme Gülen, ilk kez Türk medyasına röportaj verdi. Ebuseleme Gülen, firari FETÖ’cü Adil Öksüz’ün Cumhurbaşkanı Erdoğan için hazırlattığı internet oyunundan, teröristbaşı Fetullah Gülen’in sağlık durumundan ve FETÖ’nün karakutusu olan, terörist Fetullah Gülen’i çiftlikten kaçırdığı iddia edilen Cevdet Türkyolu’ndan bahsetti.

İstiklal gazetesinin yaptığı röportajın ilgili kısmı şöyle:

– 15 Temmuz darbe yapılanmasının ve girişiminin başında (15 Temmuz’un faillerinden firari FETÖ’cü) Adil Öksüz mü vardı? O değilse kim ya da kimler vardı?

Benim, Adil Öksüz’ün davranışlarından, söylemlerinden anladığım şu: Bana bir proje verdi ve 17 Temmuz’a yetiştirmemi isteyip durdu ısrarla. Gururlu ve kibirliydi hep.

– Bu proje tam olarak neydi, içeriğinde ne vardı?

Bir internet oyunu 20 milyon bütçeli. Israrla o tarihe yetişmesini istedi. Erdoğan’ı karalayan, çok kötü gösteren bir proje. Bir internet oyunu. Gençlerin zihninde Erdoğan’ı kötü göstermek için. 17 Temmuz’a yetişsin dedi durdu. Bunun için dört-beş kez görüştüm.

ADİL ÖKSÜZ NEREDE

– Adil Öksüz şu anda nerede? Bizzat FETÖ tarafından öldürüldüğü ve başka iddialar var hakkında?

Adil’in Almanya’da olduğunu tahmin ediyorum. Avrupa’da olduğu kesin. Kesin derken, yine kendi yorumum bu. Bence karayolu ile Gürcistan üzerinden Avrupa’ya geçirdiler.

– Gülen’den sonra yapı sizce bölünür mü? Bölünürse hangi kişilerin liderliğinde, kaça bölünür?

Bölünür ve bölünmeli. Israrla bu cemaati yaşatmaya çalışmak insanlara zulümdür. Dağılsın, isteyen istediğini yapsın ama unutmasınlar, her abiye, hocaya tabi olup gözü kapalı saçma işlere girmesinler. Devlet ve millet, cemaatlerin önü alınmazsa işler nerelere varabilir, görsün. İlla ki hocamızın (FETÖ lideri Gülen’i kastediyor) talebelerinden biri devam ettirmeye çalışır filan ama hiçbir zaman eski gücüne erişemez. Erişmemeli de! Bu olanlar tüm ülkeme ve dünyaya bir uyarıdır aslında. Çok gaza gelmeyin, şeyh uçmaz mürit uçurur.

TERÖRİST GÜLEN ÖLDÜ MÜ

– Gülen’in öldüğü veya bunama hastalığına yakalandığı söyleniyor. Hangisi doğru? Paylaşımlarınızda kaçırıldı dediniz. Onu en son ne kadar süre önce gördünüz? Son görüşünüzde durumu nasıldı?

Ölmedi ama gerçekten çok hasta ve özel ilgiye muhtaç durumda şu an. Onu kaçıranların amacı, kalan hakkın, yönetim hakkının kendilerinde kalması. Davanın sahipleriymiş havası estirmek için alıp götürdüler. Hocam (Terörist Fetullah Gülen) kampta ölseydi yerine namuslu bir talebe seçerdi buradaki cemaat. (Üst düzey FETÖ’cü Cevdet Türkyolu) Alıp götürdü ki orada ölsün. Böylelikle belki diyecekler ki, ‘Ölmeden önce şunu dedi, şu kağıdı imzaladı, Cevdet’e 10 milyon dolar verin dedi’ filan. İstediğini söyler, şu an elinde adam. Benim babama bile göstermiyorlar, öz kardeşine.

DEVLETİ KOMPLE ÇALMAYA KALKTILAR

– Bahsettiğiniz çetenin başında kimler var? Cevdet Türkyolu yani Uzun Cevdet, Mustafa Özcan, Adil Öksüz bu çetenin neresinde?

Ben şunu diyorum: Bu çete dediğim insanlar, cemaatin kurumlarını 25 yıldır bırakmayanlar. AKP’ye koltuk sevdalısı diyenler, koltuğundan vazgeçmiyor. Ağa olmuşlar, çete olmuşlar. Cevdet, Mustafa Özcan, Barbaros (40 yıldır yanında), Doktor Ali, İsmail Büyükçelebi gibi, en eskiler. Bırakmıyorlar. Fetullah Gülen evinden çıkmayan bir insan. Ne yapsın para pul vs? Ama bu çakallar doymadı. Devletin gücünü, imkânlarını, parayı görünce devlete çökmeye kalktılar. Tayyip Erdoğan’a hırsız dediler ama bunlar komple ülkeyi çalmaya kalktılar. Hocam (FETÖ elebaşı) da suçludur, aklayamam. Kim ne ettiyse çıksın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!