Yarın Babalar Günü; İşte Babalar Günü İçin Hediye Fikirleri

Yarın Babalar Günü; İşte Babalar Günü İçin Hediye Fikirleri

20 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü için hayatımızın her döneminde büyük destekçimiz olan babalarımıza ne hediye edebileceğimize dair birkaç fikir derledik.

Yaklaşan bu gün için birbirinden anlamlı ve farklı fikirler ortaya çıkıyor. Babalarını bu özel ve anlamlı günde mutlu etmek isteyenler aramalarında Babalar Günü el yapımı hediye fikirlerine de yer veriyor.

İşte sizler için Babalar Günü hediye fikirleri;

Kadınlar için hediye alternatifi oldukça zorken, söz konusu erkekler olduğunda daima kafalar karışır. Babalarımız için Gömlek,  Kravat, Kravat iğnesi, Kol düğmesi, Kalem (İsme özel), Cüzdan (İsme özel), Parfüm, Tıraş makinesi, Anahtarlık, İsme özel bardak, İsme özel mesajlı plaket, PlayStation, Teleskop, Dürbün, Saat, Kulaklık, Araç aksesuarları, Tesbih ve Çanta gibi seçeneklerin yanı sıra, babalarımıza, onların ilgi alanlarına özel alternatif hediyeler de alabilirsiniz.

Nispeten yaşlı babalarınız için belki bir gezi ya da tatil organizasyonu bile ayarlayabilirsiniz. Hoş bir haftasonu dinlencesi babalarınızı oldukça mutlu edecektir.

Satın alınan hediyelerin yanı sıra el yapımı olan hediyeler de babaları oldukça mutlu edecektir. Özellikle genç babalar için küçük yaştaki çocukların kendi elleriyle yapıp verdikleri hediyelerin manevi değeri çok yüksek olur. Babasını mutlu etmek isteyen ve onlara yardım edecek annelerin araştırdığı Babalar Günü el yapımı hediye fikirlerini ise şöyle;

Kendin yap kupa bardak: Seramik kupa bardakları, seramik boya kalemleri ile boyayabilir, üzerine “BABA” yazabilirsiniz.

Babalar Günü zarfı: Renkli kağıtlarla zarf yapabilir, içine babanızı ne kadar sevdiğinizi anlattığınız bir mektup yazabilirsiniz.

Kağıttan forma: Babanızın tuttuğu takımın renklerine sahip elişi kağıtları ile forma yapabilir. Babanızı mutlu edebilirsiniz.

Karton bardaklardan kupa: Babanıza yılın en iyi babası ödülünü vermek için 2 karton bardak ve renkli kalemlerle kendi kupanızı kendiniz yapabilirsiniz.

Kurabiye: Yemeyi çok seven babalara, anneniz ile birlikte mutfağa girerek yaptığınız kurabiyeleri ikram etmek onları çok mutlu edecektir.

Resim: Küçük çocuğunuz, babasının rengarenk bir resmini yapabilir ve babasına hoş bir hatıra hediye edebilir.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!