Yandaş ve Aktrolden Erdoğan’a ‘kuzguncuk çetesi’ suçlaması!

Yandaş ve Aktrolden Erdoğan'a 'kuzguncuk çetesi' suçlaması!

Sosyal medyada provokatif paylaşımlarıyla bilinen Star Gazetesi ve Yeni Şafak eski yazarı Taha Ün nikah şahitliğini yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında sosyal medya hesabında nefret içeren bir paylaşımda bulundu.
 
Twitter’da AKP’ye yakın olduğu dönemde muhalif isimleri hedef göstermesiyle tanınan ve ‘Pelikan Dosyası’nda adının geçmesinin ardından Twitter hesabını kapatan ‘Sağlam İrade’ rumuzlu ‘Ak Trol’ Taha Ün, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile dönemin Başbakan’ı Ahmet Davutoğlu’nun tartışmasında sessiz kalmıştı.
 
Twitter'da nefret söylemi içeren birçok paylaşımı nedeniyle büyük tepkiler alan Taha Ün, Emine Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürü Sema Silkin ile 2015 yılında dünya evine girmişti.

Ä°lgili resim

Bugün sosyal medyada yaptığı paylaşımla suskunluğunu bozan Taha Ün, Erdoğan’a “Kuzguncuk çetesi” suçlamasında bulunarak, ''Bugün 1 Mayıs 2018 yeri geldi tekrar altını çiyeyim. 24 Haziran'da vereceğim oy ile kuzguncuk çetesinin meşruiyet kazanmasına katkı sağlamayacağım. aslolan kazanmak ya da kaybetmek değildir.aslolan tarihin akışında doğru yerde durmaktır.Gayret bizden tevfik Yüce Allah'tandır…" dedi.
 
Taha Ün’ün sosyal medyada yapmış olduğu o paylaşım:

2016 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan’la dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu arasında çıkan tartışmalar ve fikir ayrışmaları Kuzguncuk’ta bir köşkte yazıldığı iddia edilen ‘Pelikan Dosyası’yla gündeme gelmişti.

Yandaş yazar Taha Ün "Milletin 50 yıldır özlemini çektiği lider" dediği Erdoğan için 2016 yılında '100 Yıllık Terane' adlı kitabı yazmıştı. Artık Erdoğan karşıtı olan Ün sosyal medyadada böyle tepki gördü:

Haberiniz/Özel Haber- Kübra Baltacı

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!