Yabancı uyruklu çocuğa şiddete Zafer Partisi’nden tepki. Şahıs gözaltına alındı

featured

Zafer Partisi Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Yücel kendisine ait resmi sosyal medya sayfasınada şu paylaşımı yaptı:
“Sosyal medyada Suriyeli olduğu söylenen bir çocuğun darp edildiğine dair görüntüler dolaşıyor. Haysiyetsizce sergilenen bu davranış insanlık dışıdır. Darp edilen çocuğun Suriyeli veya başka bir milletten olması hiç önemli değil. Önemli olan küçük bir çocuğun bu şekilde darp edilmesidir. Umarız bunu yapan tespit edilir ve gerekli adli takibat yapılır.”

çişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da yer alan Yenikapı- Hacıosman metro istasyonunda, yabancı uyruklu bir çocuğu darp eden kişinin yakalanarak gözaltına alındığını bilirdi.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya şunlara yer verdi: “Sosyal medyada yer alan ve metroda “yabancı uyruklu bir çocuğa şiddet uygulayan” şahısla ilgili görüntüler İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce incelenmiştir. Yapılan araştırmalar sonrasında olayın Yenikapı-Hacıosman M2 metrosunda meydana geldiği, çocuğa şiddet uygulayanın ise 41 yaşındaki D.A. adlı şahıs olduğu tespit edilmiştir.

“ÇOCUKLARA ŞİDDET ASLA KABUL EDİLEMEZ”

Şüpheli şahıs bugün yakalanarak gözaltına alınmıştır. Çocuklar dünyanın en masum varlıkları, en büyük zenginliğimizdir. Çocuklara yönelik şiddet asla kabul edilemez.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!