Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvurusu nasıl yapılır?

Vakıflar Genel Müdürlüğü  burs başvurusu nasıl yapılır?

Vakıflar Genel Müdürlüğü ortaöğretim burs başvurusu başladı. Vakıflar Genel Müdürlüğü burs desteğini almak öğrenciler başvuru yapabilecekler. Peki, 2022 yükseköğretim VGM burs başvurusu ne zaman başlayacak ve ortaöğretim burs başvurusu nasıl yapılır?

Ortaöğretim öğrencileri için Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuruları alınmaya başlandı. Ortaöğretim başvurularının hemen sonrasında  yükseköğretim başvurularına başlayacak. Peki, hangi başvuru ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde…

YÜKSEKÖĞRETİM İÇİN VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BURS BAŞVURUSU NE ZAMAN BAŞLAYACAK ?

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuruları ile ilgili merakla beklenen açıklama yapıldı. Vakıflar Genel Müdürlüğü her yıl belirli tarihler arasında yükseköğrenim bursu ve ortaöğrenim bursu başvurularını alıyor. Kısa süre önce paylaşılan takvime göre, ortaöğrenim burs başvuruları 15 Ekim 2021’de ; yükseköğrenim burs başvuruları ise 01 Kasım 2021’de başlayacak.

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTAÖĞRETİM BURS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR ?

Başvurular kurumun resmi internet adresi olan “burs.vgm.gov.tr” adresinden yapılacak. TC kimlik numarası, isim, soyisim baba adı ve doğum tarihi gibi bilgiler istenmektedir. Ardından adaylar kılavuzu doldurarak başvurularını tamamlayacaklar.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!