Vergi ve Zam Yağmurundan Sonra Sosyal Medyada Gündem Olan Fotoğraf: Mehmet Şimşek Direksiyonda!

featured

Taksi direksiyonunun başına geçen Bakan Mehmet Şimşek ile arabaya binen yaşlı çiftle aralarında geçen diyalog yıllar sonra yeniden gündem oldu.

Taksi direksiyonunun başına geçen Bakan Mehmet Şimşek ile arabaya binen yaşlı çiftle aralarında geçen diyalog yıllar sonra yeniden gündem oldu. 2013’te yayınlanan Meclis Taksi programının görüntülerinde dönemin Maliye Bakanı Şimşek’in “Bari otobüs parası verin” dediği anlar ses getirmişti.

Meclis Taksi programı, yayınlandığı dönemde geniş yankı uyandırmıştı. TRT’de yayınlanan programda siyasilerin taksi direksiyonunun başına geçip yolcuları gitmek istedikleri yerlere götürdüğü kesitler yer alıyordu.

Programda şoför koltuğuna oturan isimlerden biri de dönemin Maliye Bakanı Mehmet Şimşek olmuştu. Şimşek’in şoförlük yaptığı programda Ulus’a giden bir çift arabaya biniyor ve “Taksi bedavaymış” diyor.

Bakan Şimşek ise “Bedava taksi mi olur? Hiç olmazsa otobüs parası verseydiniz” karşılığını veriyor. Çiftin kartı olduğunu söylemesi üzerine Şimşek “Peki, tamam, sizi bugün Ulus’a götürürüm” diyor.

Bugün yeniden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!