Vedat Çalık: Sorunları Suriyelileri ve diğerlerini ülkelerine geri yollayarak çözmeye başlayacağız

Vedat Çalık: Sorunları Suriyelileri ve diğerlerini ülkelerine geri yollayarak çözmeye başlayacağız

Zafer Partisi teşkilat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık bugün gerçekleşen teşkilat toplantısında “Zafer Partisi Türk Milletine Türk Devletini geri verecektir.” diye konuştu.
Zafer Partisi kurucu il yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kahvaltılı toplantı da görev paylaşımları yapıldı. Kahvaltıdan sonra aynı cadde üzerin de bulunan Zafer Partisi İl Başkanlığı binasına geçilerek binanın açılışı için gerekli çalışma notları alındı. İl Başkanı Çalık Partililere yaptığı konuşmada;

ÜLKEMİZ AĞIR BİR DEVLET KRİZİ YAŞAMAKTADIR
“Değerli Mücadele Arkadaşlarım, Zafer Partisi sadece Türkiye’ye yönelik stratejik göç komplosunu durduracak bir parti değildir. Zafer Partisi adaletin, liyakaktın ve ekonomik kalkınmanın partisidir. Ülkemiz sığınmacılar krizi dışında ağır bir devlet krizi yaşamaktadır. Ülkemiz derin bir milli birlik krizi yaşamaktadır. Ülkemiz vahim bir ekonomik krizden geçmektedir ve bütün bunlar olurken dünya Covid 19 salgını sonrasında büyük tehditler ve fırsatlar çıkararak yeniden yapılanıyor.

 

Vedat Çalık: Sorunları Suriyelileri ve diğerlerini ülkelerine geri yollayarak çözmeye başlayacağız

SURİYELİLERİ VE DİĞERLERİNİ ÜLKELERİNE GERİ YOLLAYACAĞIZ
Bize soruyorlar Suriyelileri geri yollamak dışında bir politikanız yok mu diye. Zafer Partisi Covid 19 sonrası dünyanın Türkiye için ortaya çıkardığı tehdit ve fırsatları gören ve doğru cevapları vererek doğru pozisyon alan tek siyasi partidir. Zafer Partisi tabii ki Suriyelilerin, Afganların ve diğerlerinin ülkelerine geri gönderilmelerini sağlayacaktır. Kaçak ve Geçisi Sığınmacıların kendi ülkelerine geri dönüşleri sağlanmadan Türkiye’nin ne ekonomik kalkınmasını devam ettirmesi, ne işsizlik, ne eğitim ne sağlık sorununu çözmesi nede milli güvenliğini sağlaması mümkün değildir. Diğer bir ifade ile bize ‘’ Suriyelileri geri yollamak dışında politikanız yok mu ? diye soru soranlara cevabımız ‘’ Biz bütün sorunları Suriyelileri ve diğerlerini ülkelerine geri yollayarak çözmeye başlayacağız ‘’

KALAN İFLASA SÜRÜKLENMİŞ BİR AİLE ŞİRKETİDİR
Türkiye de otoriter bir saray rejimi hüküm sürüyor. Liyakati terk eden, devlet aklını çökerten saray rejimi artık ülkeyi yönetemiyor. Sadece sarsıyor, kutuplaştırıyor. Kuvvetler ayrılığı hukuk devletinin temelidir. Kuvvetler ayrılığı çerçevesşnde bağımsız yargı tekrar tesis edilecektir. Valiler ve Kaymakamlar Saray Rejiminin değil devletin valisi ve kaymakamları olacaktır. Bürokrasi parti bürokrasisi, cemaat , tarikat, terör örgütü bürokrasisi değil, ehliyetli liyakatli Türk Devleti ve Milletinin bürokrasisi olacaktır. Türk Milleti Kasım 2002 de AK Parti’ye bir devleti yönetmesi için teslim etmiştir. 2021’de geriye kalan iflasa sürüklenmiş bir aile şirketidir.

ZAFER PARTİSİ TÜRK MİLLETİNE TÜRK DEVLETİNİ GERİ VERECEKTİR
Türk Milleti sınırlarında devlet istiyor. Türk Milleti kentlerinde, kasabalarında, köylerinde, mahallelerinde, sokaklarında devlet istiyor. Türk Milleti Türk Devletini geri istiyor. Zafer Partisi aile şirketine dönüştürülmüş devlet anlayışına, cemaatlere ve vakıflara peşkeş çekilmiş devlet kaynaklarına son verecek ve Türk Milletine Türk Devletini geri verecektir.” dedi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!