Vatandaş Dert Yandı, Kılıçdaroğlu Sessiz Kaldı

Kılıçdaroğlu'ndan Yeni Şafak'ın 'Peker'e Özendi' Manşetine Tepki: Trol Zekası Ürünü

İzmir’de bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, CHP’li Karabağlar Belediyesi tarafından işten çıkarıldığını belirten bir kadın, ”Ben işimi, emeğimi istiyorum. 16 ay yarım maaş aldım” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi temel atma töreni ve Karabağlar Belediyesi toplu açılış törenine katıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşması esnasında, CHP’li Karabağlar Belediyesi’ndeki işinden haksız yere çıkarıldığını ifade eden bir kadın isyan etti.

Ulusal’ın haberine göre, işini ve emeğini istediğini söyleyen vatandaş, ”16 ay yarım maaş aldım” diyerek şu ifadeleri kullandı:

“Emekten haktan bahsediyorsunuz. 16 ay yarım maaş aldım Karabağlar Belediyesinden. Ben işimi istiyorum. Lütfen başkanım bana bunun sözünü verebilir misiniz? Ben emeğimle bir yere geldim, hep CHP’ye oy verdim. Ailem hep CHP’ye oy verdi. Ben bu haksızlığı kabul etmiyorum, ben işimi, emeğimi istiyorum. Başkanım 16 ay bana yarım maaş verdi Karabağlar Belediyesi.”

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, tepki gösteren kadınla konuştu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!