VakıfBank, Şampiyonlar Ligi biletini aldı: Guimaraes, Thompson ve Ogbogu’dan veda

featured

Sultanlar Ligi’nde VakıfBank ve Türk Hava Yolları, ligdeki üçüncülük serisi ikinci maçında karşılaştı. VakıfBank ikinci maçta da 3-0 kazanarak ligi üçüncü sırada tamamladı.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

VakıfBank, Şampiyonlar Ligi biletini aldı

Türk Hava Yolları karşısındaki üçüncülük serisinde ikinci maçına çıkan VakıfBank bu maçta da galip geldi. Karşılaşmayı 25-22, 25-22, 25-14’lük setlerle kazanan Sarı-Siyahlı ekip seride 2-0 üstün gelerek Sultanlar Ligi’nde sezonu üçüncü olarak bitirdi. Ligde üçüncü olan VakıfBank, Şampiyonlar Ligi’ne bilet aldı. Türk Hava Yolları ise gelecek sezon CEV Cup’ta mücadele edecek. Maçta VakıfBank’tan Aleksia Karutasu 17, Gabi Guimaraes 13 sayı kaydederken Türk Hava Yolları’nda Kiera Van Ryk 14 sayı buldu.

Guimaraes, Thompson ve Ogbogu, VakıfBank’tan transfer oldu

VakıfBank’ın ligi üçüncülükle tamamladığı karşılaşmanın ardından iki takımda da duygusal anlar yaşandı. VakıfBank’ta Gabi Guimaraes, Jordan Thompson ve Chiaka Ogbogu, Sarı-Siyahlı forma ile son maçına çıktı. Guimaraes gelecek sezon İtalyan ekibi Imoco Volley Conegliano’da, Ogbogu ise ABD’nin yeni profesyonel ligi LOVB’da yer alacak. Thompson da gelecek sezon Ogbogu gibi LOVB’da forma giyecek.

Türk Hava Yolları oyuncusu VakıfBank’a transfer oldu

Son 3 sezondur Türk Hava Yolları’nda forma giyen Kiera Van Ryk de VakıfBank maçının ardından ekibi ile vedalaştı. Kanadalı pasör çaprazı gelecek sezon VakıfBank’ta yer alacak. Tecrübeli isim Türk Hava Yolları’nda ter döktüğü sezonlarda herhangi bir turnuvada final oynayamadı.

VakıfBank’ta Guimaraes ve Ogbogu

Chiaka Ogbogu 3 sezon forma giydiği VakıfBank’ta 2 Şampiyonlar Ligi, 2 Kupa Voley, 2 Şampiyonlar Kupası, 1 Sultanlar Ligi ve 1 Dünya Kulüpler Şampiyonası olmak üzere toplamda 8 kupa kaldırdı.

VakıfBank’ın Brezilyalı kaptanı Gabi Guimaraes ise VakıfBank’ta 5 sezon forma terletti. Guimaraes bu dönemde 3 Kupa Voley, 2 Şampiyonlar Ligi, 2 Sultanlar Ligi, 2 Şampiyonlar Kupası ve 1 Dünya Kulüpler Şampiyonası olmak üzere toplamda 10 kupa kazandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!