Ünlü Şarkıcı İlhan Şeşen: Ben AKP’li Falan Değilim

Ünlü Şarkıcı İlhan Şeşen: Ben AKP'li Falan Değilim

Şarkıcı İlhan Şeşen, “Ben AK Partili falan değilim, bu kesin. Bunu AK Partililer de duyabilir. Ben AK Parti’yi tutmuyorum. İktidara yakın değilim. Ben cahil değilim. Bugüne kadar hiçbir iktidarı onaylamadım. Hiçbir iktidardan yana olmadım. Çünkü hepsi kötü yönettiler. Şu anda da kötü yönetiliyor” dedi.

Kısa Dalga Podcast’in Time Code programında konuşan İlhan Şeşen, “Bu çok kötü bir durum. Bunu yapmaları çok korkunç bir durum, affedilir bir şey değil. Yani hem yasaklıyorsun bir araya gelmeyi hem kendin binlerce kişi bir araya geliyorsun. Onaylanılacak bir şey değil. İnsanın aklına ‘güleriz ağlanacak halimize’ geliyor” diyerek yeni normalleşmede müzikli mekanlara getirilen saat kısıtlamasını eleştirdi.

“Yaratılan hiçbir korku ikliminden korkmuyorum”

Şeşen, “Ben yaratılan hiçbir korku ikliminden korkmam çünkü ben doğruları söylerim. Pandemi sürecinde ben hükümeti sizce neden eleştireyim? Sonuçta bir virüs söz konusu ve bu sadece bizim değil dünyanın sorunu. Virüsü bu iktidar yaratmadı. Virüsten bağımsız konuşursak; bu hükümetin onayladığım pek çok icraatı olduğu gibi onaylamadığım tarafları da çok.” ifadelerini kullandı.

Posta’dan Alev Gürsoy Cimin’e konuşan Şeşen, AK Parti iktidarında gelişen sağlık sistemine dikkat çekerek, “Sağlık sistemi çok kötüydü, düzelttiler. Eskiden SSK hastanelerinde yılan gibi kuyruklar olurdu ve girmezdiniz hastaneye. Muayene olmak ölümden beterdi. Sağlık sistemi şimdi iyi. Yollar yaptılar. Bu yollar lazım mıydı bilemiyorum ama ben arabama atlayıp gittiğim zaman rahat ediyorum, rahat ediyorsam doğru demektir. Ama pandemi süreci için eleştirmem çünkü çok zor bir dönem.” açıklamalarında bulundu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!