Ünlü Oyuncu, Sevgilisini Darp Ettiği İddia Edilen Yüzyüzeyken Konuşuruz Üyesi Oğlunu Savundu!

featured

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun üyesi Can Tunaboylu’nun, eski sevgilisi Aybike Çelik’i darp ettiği iddia edilmişti. Hürriyet’e konuşan ünlü oyuncu Ayşe Tunaboylu, darp iddialarının ardından oğlunu savundu! Detaylar…

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun bas gitaristi Can Tunaboylu’nun adı şu günlerde şiddet haberleriyle anılıyor.

Müzisyen Aybike Çelik, eski sevgilisi Can Tunaboylu’nun kendisine şiddet uyguladığını iddia etmiş; “3 Ağustos gecesi eski erkek arkadaşım olan şahıs tarafından ağır şekilde darp edildim” açıklamasında bulunmuştu.

Darp edildiğini iddia ettiği fotoğrafları da paylaşan Çelik, yaşadıklarını şu sözlerle anlatmıştı:

’13 gün boyunca kırık kol, gözüm mor bir şekilde duygusal manipülasyon ile evde tutuldum. Dışarı tek çıkabildiğim gün şahsın konseriydi, konser günü grup arkadaşlarına ve menajerlerine gözümü gösterdim, şahıs sahnedeyken diğer müzisyen arkadaşlara suratımdaki makyajı silerek anlatmak istedim, burada istenmiyorsun diye üzerime gelindiği için uğradığım şiddeti ve incittiğimi sandığım kolumu (aslında kırık olan) ve gözümün morluğunu anlatamadım. Yaşadığım şok ve Stockholm sendromu nedeniyle yine şahısa sığınmak durumunda kaldım.’

Bu iddiaların ardından Can Tunaboylu’dan da açıklama gecikmemiş, “Eski sevgilisi Aybike Çelik’in anlattıklarının gerçeğe aykırı olduğunu” söylemişti.

Aybike Çelik’in şikayetinin ardından, Can Tunaboylu hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Can Tunaboylu’nun annesi, ünlü oyuncu Ayşe Tunaboylu da oğlunu savundu ve söz konusu iddialar için “iftira” yorumunda bulundu.

İşte ünlü oyuncunun konuya dair açıklaması…

“Benim oğlum asla böyle bir şey yapmaz. İş yargı aşamasında. Onlar grup olarak da lince uğratılıyor. Grubu dağıtmaya çalışıyor.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!