Ümit Özdağ’ın Haklılığı, Ekrem İmamoğlu’nun Elazığ Ziyaretinde Bir Kez Daha Ortaya Çıktı

Ümit Özdağ'ın Haklılığı, Ekrem İmamoğlu'nun Elazığ Ziyaretinde Bir Kez Daha Ortaya Çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Elazığ ziyaretine, 2 çocuğuyla konteynerde yaşam mücadelesi verdiğini belirten Gülbahar Yıldırım’ın isyanı damga vurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ depremi sonrası yapımı için sözü verilen Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul projesinin protokolünü imzalamak amacıyla Elazığ’a geldi.

İmamoğlu’nun Sivrice ziyaretine, bir depremzedenin isyanı damga vurdu.

2 çocuğuyla konteynerde yaşam mücadelesi verdiğini belirten Gülbahar Yıldırım, “Kendi ülkemde açım, kendi ülkemde geçinemiyorum. Suriyeliler çocuklarını koleje gönderiyor, ben oğluma kitap alamıyorum.” dedi.

“NİYE BEN KENDİ ÜLKEME SIĞAMIYORUM”

Gülbahar Yıldırım, Suriyeli ve Afganlara sunulan imkanların kendilerine sunulmadığını hatırlatarak, şöyle konuştu:

“Öyle duruma gelmişim ki, Suriyeliler çocuklarını koleje gönderiyor, ben oğluma kitap alamıyorum. Ben, merdiven silerek, aylık 500 lirayla 2 öğrenci okutuyorum. Nereye kadar sürecek? Bugün-yarın konteynerden çıkarsak, ben nereye gideceğim. Suriyelilere, Afganlılara verilen imkanlar niye bana verilmiyor. Niye benim çocuklarıma verilmiyor. Niye ben kendi ülkeme sığamıyorum, niye ben kendi ülkemde açım. Kendi ülkemde istediğim eğitimi aldıramıyorum çocuklarıma. Nereye kadar sürecek bu rezilliğimiz? Ben, Cumhurbaşkanı’yla da bizzat yüz yüze görüştüm. Yanındaki korumasına, ‘Hemen ablayla ilgilenin, bilgilerini alın’ dediler. Ama herhangi bir dönüş olmadı.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!