Ümit Özdağ’ın “Akşener ‘CHP’yi suçlayacak bitireceğim’ sözünü tuttu” paylaşımına Aytun Çıray’dan “teyit ediyorum” yanıtı

featured

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Bu parti seçime girsin diye CHP’den 15 milletvekili istedik… Sayın Kılıçdaroğlu’na buradan bir kez daha teşekkür ediyorum ama o gün bugün 15 milletvekilinin bedelini ödeyemedik” sözlerine ilişkin; “Akşener ile en son konuşmamızı yaptığımız İstanbul’daki ofisindeki konuşmada CHP ile yolları ‘CHP’yi suçlayarak’ bitireceğim dediğini çok iyi hatırlıyorum. Akşener, Sözünü tuttu, suçlayarak bitirdi. Peki, bunları neden yazdım? Çünkü aynen böyle yaşadım ve dostluk da mertçe olmalı rekabet de” açıklamasını yaptı. İyi Partili Aytun Çıray ise, Özdağ’ın paylaşımına yanıt olarak, “O dönem Genel Sekreter sıfatıyla ve operasyonları yöneten biri olarak teyit ediyorum.” diye yazdı.

İyi Parti’nin 3. Olağan Kurultayı’nda, tek aday olan Meral Akşener, oy kullanan 1151 delegeden, 1127’sinin oyunu alarak yeniden genel başkan seçildi. Burada konuşma yapan Meral Akşener, 2018 seçimlerine girerken CHP’den 15 milletvekili istemesini ise “en büyük pişmanlığı” olarak açıkladı. Akşener, 2018 seçimlerinden sonra ise bu tavrı nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ömür boyu “minnettar” kalacağını söylemişti.

[script] async=”” src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″>

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!