Ümit Özdağ’dan Kılıçdaroğlu’na Sığınmacı Tepkisi: Türk Halkını Yanıltmayın!

Ümit Özdağ:

Prof. Dr. Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu’nun göçmenlerle ilgili “Afgan sığınmacı seli devam ediyor ve yeni gelişmeler yaşanıyor.” sözlerine, “Yeni mi anladınız? Eğer öyle ise devlet size nasıl emanet edilir?” yanıtını verdi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından düzensiz Afgan göçmenlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Erdoğan’ın Afgan göçmenler için ABD ile anlaşma yaptığını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Yangınlardan canımız yanarken, sığınmacı konusuna yeniden değinmekten hicap duyuyorum ama ülkemizin bekasının söz konusu olduğu meseleleri de konuşmak zorundayız. Afgan sığınmacı seli devam ediyor ve yeni gelişmeler yaşanıyor. Bilginize arz ederim sevgili halkım.” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu’na yanıt İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’dan geldi.

Özdağ, Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına şu yanıtı verdi:

“Sn. Kılıçdaroğlu, 2020’de hazırladığınız parti raporunda Göç Ve Entegrasyon Bakanlığı kurarak Suriyelileri ülkemizde tutacağınızı açıklamıştınız. Ne değişti? Son 1 yıla kadar tehlikeyi görmediniz. Yeni mi anladınız? Eğer öyle ise devlet size nasıl emanet edilir?”

Sn. Kılıçdaroğlu Türk halkını yanıltmayın. Parti temsilcileriniz, örneğin Gürsel Tekin gönüllü dönüşü teşvik edeceğiz dedi. Tanju başkan dışında kimse samimi değil. Ama bu noktaya gelmenizi takdir ediyorum. Geri dönüş konusunda uzmanlarımız size ek ders verebilir.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!