Ümit Özdağ’dan “Karayılan Sayacı”

Ümit Özdağ’dan “Karayılan Sayacı”

İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya beş gün önce verdiği sözü hatırlatarak, “Türk milleti sözünüzü yerine getirmenizi hevesle bekliyor” dedi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı açıklamada, Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde yer alan Gara’da terör örgütü PKK tarafından alıkonulan 13 Türk vatandaşının şehit edildiğini açıklamıştı.

Bu acı haber sonrası tepkiler peş peşe gelirken, Şehit edilenlerin yıllardır terör örgütünün elinde tutulan asker,polis ve güvenlik mensubu olduğu acı gerçeği gün yüzüne çıkmıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Murat Karayılan’ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün” dedi.

Milli Güvenlik stratejileri ve terör konusunda Türkiye’nin en yetkin akademisyenlerinden Prof. Dr. Ümit Özdağ, Soylu’nun sözlerini not etti.

”Sayaç Başlattı”

“Türk milleti sözünüzü yerine getirmenizi hevesle bekliyor” diyen Özdağ, açıklamanın üzerinden beş gün geçtiğini belirterek her geçen gün hatırlatacağını ilan ederek sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!