Ümit Özdağ’dan HDP’nin Soykırımcı Vekiline TBMM’den Cevap “Kanı Bitlenmiş Türk Düşmanları”

Ümit Özdağ’dan HDP’nin Soykırımcı Vekiline TBMM’den Cevap “Kanı Bitlenmiş Türk Düşmanları”

HDP’nin soykırımcı vekili, Agop Agopyan‘nın ruh ikizi Garo Paylan, 24 Nisan’da attığı tahrikkar ve yalan dolu twitleri ve açıklamaları ile büyük bir tepkiye sebep olmuş tepkilerden en ağır ve haklı olanı İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’dan gelmiş gelen cevap karşılıklı atışmaya dönüşmüştü.

Son olarak PKK’nın, TBMM içine sızan temsilcileri olan HDP’li bir vekilin Türk’ün meclisinde Türk milletinin vekilini Ümit Özdağ’ı hedef alan tehditkar açıklamaları dağdaki eşkiyalarına adeta Özdağ’ı işaret eden, hedef gösteren konuşmaları sonrasında Ümit Özdağ TBMM kürsüsünden haykırdı!

Kanı Bitlenmiş Türk Düşmanları

Meclis kürsüsünden seslenen Özdağ: “HDP ve HDP milletvekilleri aynen 1915’de Türk devletine ve milletine arkadan saldıran Ermeni çeteleri gibi Türkiye’ye arkadan saldırmak için her fırsatı kullanmaktadır.

ABD başkanı Biden’ın sözde soykırım açıklamasını yapması sonrasında Türk düşmanlarının yine kanı bitlenmiiştir” dedi.

Twitter Cevabını Yineledi

Özdağ: “ Garo Paylan, Ermeni teröristler tarafından şehit edilen Talat Paşa’yı Hitler ile karşılaştıran ahlaksız tweetini attı. Ben de bu tweeti şimdi size okuyacağım tweet ile cevap verdim.

“TERBİYESİZ TAHRİKÇİ ADAM. ÇOK MEMNUN DEĞİLSEN ÇEK GİT CEHENNEMİN DİBİNE.TALAT PAŞA VATANSEVER ERMENİLERİ DEĞİL SENİN GİBİ ARKADAN VURANLARI SÜRDÜ. SEN DE ZAMANI GELİNCE BİR TALAT PAŞA DENEYİMİ YAŞAYACAKSIN VE YAŞAMALISIN”

Bu tweet üzerine HDP, PKK, FETÖ, TKP/ML ve benzeri bilumum terör örgütleri, dünyanın her yanından bana saldırmaya ve ölüm tehditleri yağdırmaya başladı. Bir kısım terör örgütüne yakın sözde sivil toplum örgütü de hakkımda suç duyurusunda bulunmaya başlamış.

Tümünün canı cehenneme.

Ben tweetimin sonuna kadar arkasındayım.

Tweetimde bir halka düşmanlık yok. Vatansever Ermeniler ile hainler birbirinden ayrılmış durumda.

Tweetimde kimseye ölüm tehdidi de yok. Talat Paşa kimsenin ölüm emrini vermedi” sözleriyle atılan iftiraları karşı cevabını verdi.

Ne Olmuştu?

Türk Milleti nezdinde, Ümit Özdağ’da hedeflerin odağı oldu.

Başta HDP-PKK-Fetö olmak üzere tüm Türk düşmanları 24 Nisan’da iftira ve karalama kampanyalarına her sene olduğu gibi başlamış, ABD başkanı Biden’ın soykırım açıklamasından aldıkları cesaretle de topyekun saldırıya geçmişlerdi.

Bkz: https://haberiniz.com.tr/gundem/ozdagin-had-bildiren-twitine-adeta-tum-turk-dusmanlari-saldirdi-27042021

Ümit Özdağ’ın Açıklamalarının Tam Hali İçin:
https://haberiniz.com.tr/siyaset/umit-ozdag-basin-toplantisi-yapiyor-28042021 

İstanbul milletvekili Ümit Özdağ, HDP’li Garo Paylan ile ilgili basın açıklaması:

https://www.youtube.com/watch?v=GUqn-cPDHSw

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!