Ümit Özdağ’dan Erdoğan’a ‘aynı gemideyiz’ yanıtı

Ümit Özdağ’dan Üç Bakanlığa Soru Önergesi

Zafer Partisi lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi. Ümit Özdağ; “Şimdi mi aklınıza geldi milli görev? Milli görev, zararı, zorlukları paylaşmak değildir sadece. Milli görev, refahı, adaleti ve zenginliği de paylaşmaktır” dedi.

“20 SENEDİR SADECE YAKIN ÇEVRENİZLE PAYLAŞIYORSUNUZ”

İktidara, “Siz 20 senedir refahı, adaleti, işi, ihaleleri sadece yakın çevrenizle paylaşıyorsunuz” diye seslenen Özdağ, şöyle devam etti;

* Sizden görmediklerinizi ise işsizliği, adaletsizliği, baskıyı ve hakareti paylaşıyorsunuz. Şimdi mi aklınıza geldi bu milli görev? Doğrusu Türk halkı ayrıştırılmayı, düşmanlaştırılmayı hak etmiyor.

* Türk halkı barış içinde, refah içerisinde bir gelecek umut etmek istiyor. Ama siz Türk halkının önemli bir bölümlerinden gelecekle ilgili heyecan ve umutlarını öyle çaldınız ki, gençlerimizin çok büyük bir bölümü ülkeleriyle ilgili gelecek heyecanlarını yitirdikleri için Türkiye’den göç ediyorlar.

* Şimdi mi aklınıza geldi milli görev? Milli görev, zararı, zorlukları paylaşmak değildir sadece. Milli görev, refahı, adaleti ve zenginliği de paylaşmaktır.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!