Ümit Özdağ’dan ‘beyaz Toros’ yanıtı

featured

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya X hesabından, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban’ın kendisine yönelik sözlerine yanıt verdi.

“ÜMİT BEY’E BİR BEYAZ TOROS HEDİYE ETMEK İSTERİM”

Gürban, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ümit Bey’e bir beyaz Toros hediye etmek isterim,makam aracı olarak kullanması için. Ya da kırmızı Şahin S. Önce milliyetçi partiler örnek olacak gençlere ki, gençler Mercedes’lere Range Rover’a özenmeyecek! Yoksa eleştirdiğimiz RTE’den ne farkınız kalır? Elinize imkan geçse siz ondan beter olursunuz demek ki!” ifadelerini kullandı.

ÖZDAĞ’DAN ‘BEYAZ TOROS’ YANITI

Ümit Özdağ da sosyal medya hesabından Gürban’ın sözlerine cevap verdi. Özdağ, mesajında şunları söyledi:

* “İYİ Parti milletvekili Mehmet Mustafa Gürban bana beyaz Toros hediye edecekmiş. 2007 marka Mercedes’e binen birisi olarak  beyaz Toros’u seve seve kabul ederim. Üstelik Beyaz Toros’a çok bindim. Polis Akademisi’ne derse giderken beni evden hep bir beyaz Toros alırdı. 

* Güneydoğu Anadolu’da polis arkadaşlar beni araştırmalarım sırasında beyaz Toros ile çok dolaştırdılar. Beyaz Toros bu vatan için can ve kan verenlerin de bindiği bir araçtır. Ancak bana hediye verecek olan namusu ile para kazandığını bilmeliyim. Milletvekiliği satın alanların bana hediye edebilecekleri bir şey olamaz.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!