Ümit Özdağ’a gönderilen vatandaşın iktidara mesajı: Tasınızı tarağınızı toplayıp gidin, halka yük olmayın!

Ümit Özdağ’a gönderilen vatandaşın iktidara mesajı: Tasınızı tarağınızı toplayıp gidin, halka yük olmayın!

Türkiye’nin ciğerlerini yakan orman yangınları 7. Gününü doldururken iktidarın yangın söndürmede gösterdiği zafiyet vatandaşın tepkisini almaya devam ediyor. Ayyıldız Hareketi lideri, İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’a Fethiye’den gelen bir mesaj bu tepkiyi gözler önüne seriyor:

“Sinirden uyuyamıyoruz karı koca perişanız! Yanan alanların büyüklüğünü hayal edemezsin ve hala yanmaya devam ediyor maalesef.

Şunu düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Ateşin Çocukları denilen kahpe dölleri yangın çıkarmak için en uygun zamanı seçebiliyorken Orman Bakanlığı bunu nasıl bilemez, kolluk kuvvetleri ile önlem alamaz veya yangınların çıkacağını bile bile senelerdir gerekli tedbirler uçak dron vs almaz? Bu apaçık vatan hainliği değil midir? Sonra kalkıp şuursuzca “Gördüğüm kadarıyla, yanan bölgeler belediyelerin sorumluluğunda” diye beyanat verir. O zaman sormazlar mı siz ne işe yarıyorsunuz diye? Tasınızı tarağınızı toplayıp gidin, halka yük olmayın denmez mi?

Şu an halk yangınları çoğu yerde kendi kısıtlı imkanlarıyla söndürmeye çalışıyor gece gündüz. Ateşten kavrulup, merhem sürüp devam ediyorlar söndürmeye soğutmaya, içler acısı! Seydikemer, Eşen, Saklıkent, Kelebekler Vadisi, Kabak gibi yerlerde çıkan yangınlara çoğunlukla halk müdahale ediyor ve haberlerde çıkmıyor bile bu! Bilgin olsun. Kusura bakma sana kustum içimi Ümit Hocam ama bunları ancak sen dile getirip halkı gaflet uykusundan uyandırabilirsin.

Fethiyeden Alper.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!