Ümit Özdağ ve Zafer Partisi heyeti Gaziantep, Kilis, Hatay ve Adana’da

Yunanistan’ın şımarıklığına ödün ve ödül vermenin sebebi ne olabilir?

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Genel Başkan Yardımcıları ve Genel İdare Kurulu Üyeleri, Suriyeli sığınmacıların en yoğun yaşadığı Gaziantep, Kilis, Hatay ve Adana’yı ziyaret edecek.

 

Zafer Partisi, Türkiye’de sayıları 10 milyonu aşan sığınmacıların, en yoğun yaşadığı Gaziantep, Kilis, Hatay ve Adana’da vatandaşla buluşup, sığınmacı sorununun etkilerini yerinde inceleyecek.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcıları ile Genel İdare Kurulu Üyeleri 12 Şubat’ta Gaziantep’i ziyaret edecek. Zafer Partisi’nin Gaziantep İl Başkanlığı’nın açılışının da gerçekleştirileceği ziyarette, Genel Başkan Ümit Özdağ, Gaziantep esnafı ve vatandaşlarla da bir araya gelecek.

Zafer Partisi heyeti, Gaziantep ziyaretinin ardından 13 Şubat Pazar günü Kilis’te sığınmacı sorununun etkilerini yerinde inceleyecek. Genel Başkan Ümit Özdağ ve Zafer Paartisi heyeti, Türklerin demografik üstünlüğü kaybettiği Kilis’teki son Türk esnaflardan imza toplayacak.

Zafer Partisi Hatay İl Başkanlığı açılışı için Kilis’ten Hatay’a geçecek olan Ümit Özdağ liderliğindeki heyet, daha sonra Adana’da çeşitli temaslarda bulunarak programını tamamlayacak.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!