Ümit Özdağ, Türk siyasetinde yanlışları düzeltmeye devam ediyor

ümit özdağ
ümit özdağ

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Türk siyaset gündemine yön vermeye ve yanlışları düzeltmeye devam ediyor. İktidar ve paydaşları, Cumhuriyetimizin 100. yılını hak ettiği gibi kutlamak yerine devlet teamüllerine aykırı şekilde kutladı. Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, aylar öncesinden Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamaya başladı. Kutlamalar gündem oldukça diğer siyasi partiler de çeşitli etkinlikler düzenledi.

Son birkaç günde ise Ümit Özdağ’ın gündeme getirdiği yanlışlar muhatapları tarafından düzeltildi. Çoğu siyasetçinin görmezden geldiği olaylar Ümit Özdağ’ın sosyal medya paylaşımlarının ardından haberlere konu oldu. Halk tarafından tepki aldı. Gelinen noktada Özdağ’ın dile getirdiği yanlışlar düzeltildi.

Darphane’nin bir gecede 100. yıl hatıra para basması

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, sosyal medya hesabı X’den bir paylaşımda bulundu. Yaptığı paylaşımda şunları söyledi, “FETÖ’nün Türkçe olimpiyatları için hatıra para bastınız. Hatta para bastınız. Mor Gabriel Manastırı için hatıra para bastınız. TOGG araba için hatıra para bastınız. Borsa İstanbul’un 150. Yılı için bastınız. Cumhuriyetimizin 100. Yılı için hatıra para basma düşünceniz var mı? Bastınız bizim mi haberimiz yok?”

Bu paylaşımdan hemen sonra Darphane tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılına özel hatıra para basıldığı duyuruldu.

 

 

DEVA Partisi’ne Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran kişinin Atatürk olduğunu öğretti

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel bir gönderi paylaştı. Paylaşılan gönderide ne Atatürk ne de Türk Bayrağı vardı. Hangi ülkenin neyi kutladığı, kimin 100. yılı olduğu belli bile değildi. Bir sosyal medya kullanıcısının DEVA Partisi tarafından paylaşılan görsele tepkisini alıntılayan Ümit Özdağ, “Cumhuriyeti Ali kurdu herhalde” dedi.

Ümit Özdağ’ın bu paylaşımın ardından DEVA Partisi paylaştıkları görsele Türk Bayrağı ve Atatürk ekledi.

 

 

 TVNET’ın anlamsız 100. yıl paylaşımını düzeltti

Albayrak Grubuna ait TVNET, kimsenin anlam veremediği şekilde milli okçu Mete Gazoz’u Cumhuriyetin 100. yıl görselinde kullandı. Paylaştıkları görsele ilk tepki Ümit Özdağ’dan geldi. Ümit Özdağ, “Albayrak grubuna ait TVNET bir iğrençliğe daha imza attı.” diyerek başladığı bir paylaşımda bulundu. Ümit Özdağ’ın bu paylaşımında sonra TVNET’in 100. yıl görseli diğer iki örnekte olduğu gibi gündeme geldi. büyük tepki topladı. Gelen tepkiler üzerine TVNET paylaştığı gönderiyi sildi ve yenisini paylaştı.

 

 

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sıklıkla muhalefet partileri için “sarı muhalefet” ifadesini kullanıyor. Bu ifadeyle partilerin muhalefet yapmadığını, siyasilerin çıkarları doğrultusunda hareket ettiklerini ifade ediyor.

CHP’nin Atatürk ilkelerinden uzaklaştığı, İyi Parti’nin merkez parti olmayı deneyip istediği oyu alamadıktan sonra şimdilerde milliyetçi parti olmayı denediği, DEVA Partisi, Gelecek Partisi gibi AKP artıklarının Meclis’te olduğu, pkk uzantısı partilerin sürekli isim değiştirdiği, MHP’nin ise AKP’nin sözünden çıkmadığı, hizbullah terör örgütüne sempatisi olan HÜDA PAR’ın cumhuriyet değerlerine saldırdığı şu günlerde İstiklal Harbi’nden, Mustafa Kemal Atatürk’ten ve Türk Milletinden taviz vermeyen tek siyasi partinin Zafer Partisi ve liderin de Ümit Özdağ olması halkın beğenisini topluyor ve yapılan bütün anketlerde oylarını katladığı görülüyor.

 

Mehmet Harun Yüksel

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!