Ümit Özdağ, raporlarla Suriyelilere yapılan yardımın Türk Milletine yapılan yardımı geçtiğini kanıtladı!

featured

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, soysal medyada bir paylaşımda bulundu. Paylaştığı gönderide, Tarım Bakanlığı Faaliyet Raporları ve TİKA Kalkınma Yardımlarının raporları yer aldı. Ümit Özdağ, bu raporlarla Suriyelilerin Türklerden daha fazla yardım aldığını belgeleri ile gösterdi.

Suriyelilerin ilaç parasını Türk halkı öderken, hastanelerde önümüze geçerken ve ülke olarak ekonomide zor günler geçirirken vatanlarından kaçıp gelenlerin dar gelirli vatandaşlarımızdan daha fazla yardım almasını AKP medyası gizlemeye çalışıyor.

Geçtiğimiz günlerde sığınmacılarla ilgili haber ajanslarına düşmüş haberleri Twitter sayfalarında paylaşan birçok gazeteci bu haberlerden dolayı gözaltına alındı ve sonrasında tutuklandı. Sığınmacı olayları ile ilgili gerçekleri halkın görmesini istemeyen mevcut hükümet ve ona çanak tutan AKP medyası, Türklerin Suriyelilerden daha az yardım aldığı haberleri yapmasını bekleyemeyiz.

Ümit Özdağ’ın paylaştığı raporlara göre vatandaşlarımıza yapılan Toplam Tarımsal Destekleme Ödemeleri raporlarına karşılık Dünya Ülkelerine ve Suriyelilere yapılan yardımların arasındaki milyar dolarlık farklar dikkat çekti. Paylaşımdaki raporda, yardım farklarını gören vatandaşlardan büyük tepki yağdı. Suriyelilere yapılan yardım vatandaşlarımıza yapılan yardımı geçti. İşte o 2012-2022 yılları arasında Türk Milletine yapılan yardım ile  Suriyelilere yapılan yardım arasındaki fark…

 

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ:

“Para yok dediniz. Sıkılaştırma politikası adı altında zam ve ek vergiler ile Türk Milleti fakirleştirdiniz. Türk insanının evine götürdüğü rızkına göz diktiniz. Para yok dediniz. Gıda arz güvenliğini bile görmezlikten geldiniz. Para yok dediniz; Çiftçiyi yeteri kadar desteklemediniz. 20 bine yakın köy okulunu kapattınız. Çiftçiye ürün ve alım garantisi vermediniz. Çiftçinin sulama sorununu çözmediniz. Yarım kalan sulama projelerine kaynak ayırmadınız. Kullandığı mazotundaki ÖTV ve KDV’yi kaldırmadınız. Gübre, İlaç, Tohum ve Yem maliyetini düşürecek yatırımlar yapmadınız.

Yaklaşık 4 milyon hektara yakın tarım arazisini sattınız veya sattırdınız. Hayvancılıkla uğraşan çiftçiyi mağdur ettiniz. Kırsalda yaşayan gençlerimiz için sosyo-kültürel yatırımlar yapmadınız. Para yok dediniz Çiftçimizin alınterinin karşılığını vermediniz. Ancak yurtiçinde 13 milyon sığınmacı ve kaçak yabancıya milyarlarca dolar harcamaktan hiç cekinmediniz.

Bedava sağlık, eğitim, gıda ve her yerde öncelik verdiniz. Yetmedi ülkenin kaynaklarını özelleştirme adı altında peşkeş çektiniz o da yetmedi yüksek faizle borç buldunuz. Bu paraların 72 milyar dolarını “Kalkınma Yardımları” adı altında başka ülkelerdeki vatandaşların refahını yükseltmek için harcadınız. Yurt içindeki Suriyelilere milyarlarca dolar harcamak yetmezmiş gibi Suriye’nin kuzeyindeki Suriyeliler için 47 milyar dolar harcadınız.

Bir taraftan ülkemizin demografik yapısını tehdit eden örtülü istilacıların gönderilmesi diğer taraftan Türk Milletinin alınterinin öncelikle Türk insanının refahını yükseltmek için kullanılması gerektiğinin mücadelesini vermektedir.”

 

Resim

 

 

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!