ÜMİT ÖZDAĞ NEYİN PEŞİNDE

ÜMİT ÖZDAĞ NEYİN PEŞİNDE

Herkes şunu bilmelidir ki eğer Ümit ÖZDAĞ şan şöhret makam peşinde olsaydı, MHP ve İYİ Partiden ayrılmaz her şeye ‘HEE’ deyip siyasetten her istediğini alırdı.

Ona karşı çıkanların onu sevmeyenlerin tamamı ya proje ürünü veya Türk düşmanıdır. Atatürk ve Cumhuriyet diyen Ümit ÖZDAĞ nefsinin, egosunun adamı olsaydı, BAHÇELİ gibi yanardöner olur ve küpünü doldurmaya devam ederdi.

Ancak O 1921 anayasasının peşine düşen Türk düşmanlarına karşı açıkça savaş ilan etti. “Atatürk’ün emanet ettiği değerleri korumaya söz verdik, Ya Devlet başa, Ya kuzgun leşe” diyerek alayına meydan okudu..

Partisinin ilk toplantısında”Bundan sonra parolamız “Devleti ebed müddet ilelebet Cumhuriyet” diyerek hem Cumhur ittifakının hemde millet ittifakının korkulu rüyası oldu..

Ümit Özdağ sadece ezberleri bozmakla kalmadı aynı zamanda “Yahu başka partimi var, Ya Cumhur ittifakı ya Millet ittifakından birisine oy vereceğiz” diyenler içinde yeni bir umut kapısı oluverdi.

Şaşkın kararsız vatandaş Ümit hocaya doğru koşarken Süleyman SOYLU gibi hem nalına hem mıhına siyaset yapanlarda Ümit hocaya cihat ilan etmeye başladılar. Düzenimiz bozulacak diyen Zengin patronlar, borç dert içinde yüzen garibanlar kerhen iktidarın yanında saf tutarken aslında sadece kendilerinin değil gelecek nesillerimizin geleceğini de riske atıyorlardı.

Görünen odur ki, Ümit ÖZDAĞ hem yerli hemde milli bir siyasetçi olarak fincancı katırlarını ürkütmeye devam edecektir.
Ümit ÖZDAĞ’ın neyin peşinde olduğunu idrak edemeyen idrak yoksunlarının ise dizlerini döverek pişman olacakları gün hiçte uzak değildir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!