Ümit Özdağ: ‘Kaç Defa Söyledik Askeri Hastaneleri Kapatmayın Diye! Yaralı Askerimiz İçin Sedye Yok!’

Ümit Özdağ: 'Kaç Defa Söyledik Askeri Hastaneleri Kapatmayın Diye! Yaralı Askerimiz İçin Sedye Yok!'

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Ovacık’ta operasyon sırasında yaralanarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu’nun Erzincan’a sevk edildiği ve askeri helikopterin indiği alana sedye ve ambulans gelmediğini belirterek “Kaç defa söyledik askeri hastaneleri kapatmayın diye. Şimdi yaralı askerimiz için sedye ve. ambulans yok. Yaralımız ŞEHİT” ifadelerini kullandı.

Tunceli’de terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen Eren-7 Operasyonu’nda yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu, askeri helikopter ile Erzincan’a sevk edilmişti.

Ancak helikopterin indiği alana ambulans bir türlü gelmedi. Yaralı askerimizin, diğer askerlerin elinde hastaneye doğru taşındığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

RTÜK, görüntülere yayın yasağı getirdi.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

‘KAÇ DEFA ASKERİ HASTANELERİ KAPATMAYIN DEDİK’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, olaya “Kaç defa söyledik askeri hastaneleri kapatmayın diye. GATA Sağlık Bakanlığı tarafından devir alınırken üniformalarımızı nerede giyeceğiz diyen askeri doktorlara ‘sünnet düğününde giyersiniz’ diye hakaret etmiştiniz. Şimdi yaralı askerimiz için sedye ve. ambulans yok. Yaralımız ŞEHİT” sözleriyle tepki gösterdi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!