Ümit Özdağ: İstanbul’u ve Türkiye’yi Allah korudu

featured

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Deprem 6.2 değil 7.2 olsaydı veya 13 saniye değil 33 saniye sürse idi farklı bir İstanbul ve Türkiye manzarası ile karşı karşıya kalırdık” değerlendirmesini yaptı.

Özdağ, “Önceki gün İstanbul çok çok büyük bir tehlike atlattı. İstanbul’u ve Türkiye’yi Allah korudu. Deprem 6.2 değil 7.2 olsaydı veya 13 saniye değil 33 saniye sürse idi farklı bir İstanbul ve Türkiye manzarası ile karşı karşıya kalırdık.

Doğanın bu uyarısı doğru değerlendirmeli ve giderek yaklaşan büyük İstanbul depreminin ülkemiz için yaratacağı stratejik tehlikeleri önleyecek her türlü tedbiri almamızı sağlayacak gerekli bütün kaynaklar ayrılmalıdır.” ifadesini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!