Ümit Özdağ ile İzmir’de kongre rüzgarı esti

featured

Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığı, Seferihisar, Torbalı ve Bayındır ile birlikte üç ilçenin kongresini daha tamamladı. Geçtiğimiz Cumartesi günü Seferihisar’da gerçekleştirilen kongreye Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ damga vurdu. Özdağ erken seçim çağrısı yaparak, “Türkiye ancak bir erken seçimle bu ağır ekonomik krizden çıkabilir. Aksi takdirde Türk Milleti çok daha ağır ekonomik bedeller ödemek zorunda kalacaktır. Milletimizin artık daha büyük bedeller ödemesini istemiyoruz. Türk Milleti 22 seneden beri zaten yoruldu.Artık yeni bir ekonomik modelle ve cemaat ve tarikatlardan alınarak Türk Milleti’ne iade edilen bir Türk Devleti ile yola devam etmek için Zafer Partisi olarak iktidara ve göreve talibiz.” dedi.

Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığı bünyesinde il başkanı Naşit Birgüvi’nin başlattığı teşkilatlanma ve kongre çalışmaları bu hafta sonu da hız kesmeden devam etti ve Seferihisar, Torbalı ve Bayındır ile birlikte üç ilçenin kongresi daha tamamlanmış oldu. 5 Ekim’de yapılacağı ilan edilen il kongresine kadar 30 ilçenin teşkilatlanmasının ve kongresinin tamamlanmasını hedeflediklerini her fırsatta ifade eden il başkanı Naşit Birgüvi, bu hafta da üç ilçenin kongresinin başarılı ile tamamlandığını belirtti.

SEFERİHİSAR’DA ÜMİT ÖZDAĞ DAMGASI 

Cumartesi günü Seferihisar’da gerçekleştirilen kongreye Zafer Partisi Genel Başkan Ümit Özdağ damga vurdu. Seferihisar Çağan Irmak Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye il ve ilçe yöneticileri ile gençlik kollarının yanı sıra Seferihisarlılar da yoğun ilgi gösterdi. Zeybek gösterisi ile başlayan ve salonun tamamen dolu olduğu görülen kongreye Ümit Özdağ yaptığı konuşma ile damga vurdu.

HÜKÜMETE IRAK VE EKONOMİ ELEŞTİRİSİ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı ve 1 Eylül’de hayata geçeceğini açıkladığı “15 yaş altı ve 50 yaş üstü Irak vatandaşlarına vize serbestliği” kararını eleştiren Özdağ “Dışişleri’nin bugünlerde Irak ile ilgili bir açıklaaması olacaksa bu vize serbestliği değil Kerkük’te ne oluyor? Kerkük Türk’tür. Kerkük’te Türkçe’nin yasaklanmasına evet demeyi kabul etmeyiz, bunun hesabını sorarız açıklaması olmadır.” İfadelerini kullandı

İKTİDARA VE GÖREVE TALİBİZ

Özdağ ülkenin içinde olduğu ekonomik durumu da eleştirerek konuşmasına şu sözlerle son verdi: “Türkiye ancak bir erken seçimle bu ağır ekonomik krizden çıkabilir. Aksi takdirde Türk Milleti çok daha ağır ekonomik bedeller ödemek zorunda kalacaktır. Milletimizin artık daha büyük bedeller ödemesini istemiyoruz. Türk Milleti 22 seneden beri zaten yoruldu. Artık yeni bir ekonomik modelle ve cemaat ve tarikatlardan alınarak Türk Milleti’ne iade edilen bir Türk Devleti ile yola devam etmek için Zafer Partisi olarak iktidara ve göreve talibiz.”

NAŞİT BİRGÜVİ’DEN HÜKÜMETE VE MUHALEFETE ELEŞTİRİ

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi de yaptığı konuşmada Hükümet’in ekonomi politikalarını eleştirirken iktidar ve muhalefeti çift yumurta ikizlerine benzetti. İzmir yangınında hükümetin ve belediyenin çaresizliğini eleştiren Birgüvi’nin “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı canlı yayına çıkmış, yangının önünü alamıyoruz diyor. Zavallı gerçekten. İzmir’in arsalarını satarken sıkıntı yok, İzmir’in yangın felaketinde zavallı. Daha 40 önce iki insanımız elektrik kaçağından vefat etti. 22 yıldır bizi bu hallere düşüren iktidar neyse CHP de aynısı. Zafer Partisi bu ülkenin umududur.” sözleri dikkat çekti.

PARTİYE KATILANLARA ROZETLERİNİ ÜMİT ÖZDAĞ TAKTI

İl Başkanı Naşit Birgüvi ve Genel Başkan Ümit Özdağ’ın konuşmaları sonrasında partiye yeni katılanlar için de bir tören düzenlendi. Aralarında Memleket Partisi’nden istifa eden Belediye Meclis Üyesi Çağatay Rasim Çağır’ın da olduğu, çeşitli partilerin ilçe yöneticilerinden oluşan 21 kişinin Zafer Partisi’ne katılması sonucu yeni üyelere parti rozetleri Ümit Özdağ tarafından takıldı. Seferihisar siyasetinin önemli isimlerinden olup Zafer Partisi’ne şu isimler katılım sağladı: Çağatay Rasim Çağır, Mustafa Aydın, Utku Demiralay, Mustafa Kilimci, Oğuz Türkmen, Oğuz Aydın, Samet Özler, Alper Çil, Mesut Bayar, Serdar Arslan, Elif Karaman, Kadir Şeker, Aslı Akkaya Çağır, Emre Bayraktarlar, Yadikar Taş, Sinan Oymacı, Regaip Durmaz, Umut Alcalı, Müge Alcalı, Batuhan Dökme, Derya İkizoğlu

SEFERİHİSAR İNCİ PAKSOY İLE DEVAM DEDİ

Divan Başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı Fikret Bayır’ın gerçekleştirdiği kongrede rozet töreni sonrasında seçime geçildi. Seçim sonucunda mevcut ilçe başkanı İnci Paksoy delegelerin oyları ile tekrar ilçe başkanlığı görevini üstlenmiş oldu.

PAZAR GÜNÜ İKİ KONGRE BİRDEN

Zafer Partisi Pazar gününde de iki ayrı kongre gerçekleştirdi. Günün ilk kongresi Torbalı’da gerçekleştirildi ve mevcut ilçe başkanı Ali Farhan delegelerin oyları ile ilçe başkanı seçildi. Günün ikinci kongresi ise Bayındır’da gerçekleştirildi ve mevcut ilçe başkanı Atilla Karaaşık ilçe başkanlığı görevini delegelerin oyları ile bir kez daha üstlendi. Pazar günü gerçekleşen iki kongreye Naşit Birgüvi ve il yönetiminden oluşan heyet katılım sağladı.

BİRGÜVİ’DEN TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR MESAJI

Naşit Birgüvi iki günde üç ilçenin de kongrelerini eksiksiz bir şekilde tamamladıklarını, bunun yanında Cumartesi günü Bayraklı ilçe teşkilatımızı da yeni ilçe binasının açılışını yaptıklarını belirterek hem bu dört ilçenin ilçe başkanı ve teşkilat mensuplarına hem de onlara desteğini esirgemeyen il ve diğer ilçe yöneticileri ile gençlik kollarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!