Ümit Özdağ, Flash Tv’de bomba gibi açıklamalar yaptı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ, 15 Mart (bugün) Flash Tv’de Yılmaz Tunca’nın Gerçek Gündem adlı programının konuğu oldu.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Ümit Özdağ, "İYİ Parti kurulamaz dendi ama partimizi kurduk, kongrelerimizi yaptık. 1 Nisan’da Kurultayımızı da yapacağız. Kurultaydan sonra da oy oranımızı yüzde 20’nin üzerine yükseltmek için çalışmalar yapacağız. Genel Başkanımız Meral Akşener yaklaşık 40 ili gezdi. Ambargoya rağmen sesimizi duyurduk" diye konuştu. 

Demokrasi olduğu zaman hükümetin halktan korktuğunu, demokrasi olmadığında da halkın hükümetten korktuğunu dile getiren Özdağ, demokrasinin öneminden bahsetti. 

Afrin’deki Harekâtın tarihinin siyasi baskı sebebiyle yanlış seçildiğinin altını çizen Prof. Dr. Ümit Özdağ "Afrin Harekâtı’nın ilk günü hava gayet iyiydi fakat 2,3,4,5,6,7. gün hava kötü ve yağışlıydı. Meteoroloji ne zaman nerede yağmur yağacağını biliyor. İlk gün kayıplarını da bu sebepten verdik. Askere siyasi emri verin ama askere operasyona ne zaman başlayacağını söylemeyin" dedi. 

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!