Ümit Özdağ da Dikkat Çekmişti, FETÖ Geri Mi Döndü?

Ümit Özdağ da Dikkat Çekmişti, FETÖ Geri Mi Döndü?

Sözcü Yazarı gazeteci Aytunç Erkin, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın onayladığı Jandarma Genel Komutanlığı Personeli 2020 Yılı Atama ve Terfi kararları ile emekli edilen general Ali Demir’le görüştü. Ali Demir, FETÖ’nün kumpas davaları sebebiyle 3.5 yıl hapiste kalmıştı.

Demir, “Emekli mi edildiniz yoksa tasfiye mi?” sorusuna, “Tasfiye tabii ki… Yıl olmuş 2020… Ardışık aramadan FETÖ’cü olduğu tespit edilen ve teğmen rütbesini Gülen’in taktığı Serdar Atasoy general oluyorsa, tehlikenin bitmediği anlaşılıyor” dedi.

Serdar Atasoy’un 2017 yılında FETÖ soruşturmasını geçirmesine rağmen 2020 Yüksek Askeri Şura’da (YAŞ) Kara Kuvvetleri Komutanlığı İstihbarat Başkanı olarak atanması ve FETÖMETRE’ye takılmaması da akıllarda soru işareti bıraktı.

Serdar Atasoy’un tuğgeneralliğe kadar terfi etmesiyle ilgili Demir, “FETÖ, personel, istihbarat, muhabere teşkilatlarındaki yerlerini muhafaza etmeye ve buralara tekrar sızmaya her zaman özel bir önem vermiştir. Görülüyor ki… Bu örnek sızma girişimlerinden biri. Yarın ne tür bir sürprizle karşılayacağımızı bilmiyoruz!” dedi ve kendisi dışında FETÖ’cülere karşı mücadele eden komutanların nasıl emekli edildiğini anlattı.

Öte yandan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ da geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında , FETÖ’cülerin üniversitelere geri döndüklerini belirterek, “Hem de girmedikleri derslerin ücretlerini ve geçmiş aylardaki maaşlarının tamamını alıyorlar. Kimse bunları konuşmuyor” dedi. FETÖ’cülerin hızla teşkilatlanmayı sürdürdüğüne dikkat çeken Özdağ, Türkiye’de bunların konuşulması gerektiğini belirtti.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!