Ümit Özdağ; Ayşegül’ün kök hücre tedavisi bu sabah onaylandı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ: Saray Rejimi Türk Polisinin Onurunu Kırıyor

Gebze’de bir Afganlı tarafından saldırıya uğrayan Ayşegül için TBMM’de basın toplantısı düzenleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ bugün Twitter hesabından müjdeli haberi verdi.

Özdağ yaptığı açıklamada;

“Zafer Partisi Ayşegül için konuşunca Sağlık Bakanlığı harekete geçti. Geçmiş olsun Ayşegül kardeşim.

Milletimizin yaralarını sarmaya devam edeceğiz.” dedi.

NE OLMUŞTU

Gebze ilçesinde 12 Temmuz günü dershaneden eve dönen Aydın’ı takip eden uyruklu A.M., Aydın’ı ağaçlık alana sürükleyerek cinsel istismara kalkıştı. A.M. daha sonra başından yaralanan Aydın’ı yol kenarına taşıdı. Yoldan geçenlerin görüp ihbar etmesiyle bölgeye gelen sağlık ekibi, Ayşegül Aydın’ı hastaneye kaldırdı. A.M. olayın ardından yakalandı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Başına aldığı darbeyle yaralanan Ayşegül Aydın, Gebze’deki özel bir hastanede yoğun bakımda tedavi görüyor. Beyin hücrelerinin bir kısmı ölen Ayşegül Aydın’ın kök hücre tedavisi olması gerekiyor.

Konuyla ilgili harekete geçen Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr.Ümit Özdağ TBMM’de bir basın toplantısı düzenleyerek Ayşegül’ün Kök hücre tedavisinde Sağlık Bakanlığı tarafından dosyasının bekletildiğini dile getirdi.Ayşegül’ün babasının “ÜLKEMDE SIĞINMACI İSTEMİYORUM” yürüyüşüne katıldım diye mi cezalandırılıyorum diye isyanını da dile getiren Özdağ’ın çağrısına Sağlık Bakanlığı yanıtsız kalamadı . Ayşegül’ün tedavisinin onaylandığı müjdesini Twitter hesabından duyurdu.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!