Ümit Özdağ; ” Altını çizerek söylüyorum; daha yeni başladı.”

Ümit Özdağ,

İYİ Parti’den ihraç edilen ve karşı dava açan İstanbul milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Haber Global 40 programında Jülide Ateş’in sorularını yanıtladı.

FETÖ, 1000 YILLIK TÜRK TARİHİNDE EN BÜYÜK TEHDİTTİR!

Özdağ; Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğu iddialarını gündeme getirmesiyle ilgili ;” Mesele Buğra değil, mesele FETÖ’nün 1000 yıllık Türk tarihinde en büyük iç tehdit olması. Ömrüm boyunca bununla mücadele ettim. Bizden sonraki 20 yılda da mücadele edilecek . Buğra konusunda uyarıldım, kurucular arasına girmesini engelledim. Ancak Akşener kendisine GİK’e sokmak istedi. Tekrar uyardım. Akşener bana tüm sorumluluğun kendisinde olduğunu söyledi.” ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU’NA ACİLEN TAVSİYE EDİYORUM, BİR NUTUK DA CANAN KAFTANCIOĞLU’NA HEDİYE ETSİN Kİ KAFTANCIOĞLU “ ATATÜRK DEMEYİ ÖĞRENSİN!”

Ümit Özdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun , İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’yu savunan sözleri hatırlatılarak sorulan “Ekrem İmamoğlu hakkında ne düşüyorsunuz” sorusuna;

“Kendisini iki seçimde de destekledim. Üstelik bana çok büyük bir terbiyesizlik yapmış olmasına rağmen. Bunu kamuoyuyla paylaşmadım, şimdi de paylaşmayacağım. Kendisi bir ilçe başkanıdır; olayların gelişimiyle fikri bir hazırlığı olmadan büyükşehir belediye başkanı olmuştur; o bunu konuları bilmez. güvenlik, terör, terörle mücadele konularında müktesebatı yoktur. Şimdi de nöbetçi cumhurbaşkanı adayı olarak karşımıza çıkıyor. İmamoğlu Bahadır Erdem’e nutuk hediye etmiş, kendisine acilen tavsiye ediyorum, bir nutuk da CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na hediye etsin ki Kaftancıoğlu, “Atatürk” demeyi öğrenebilsin.” Sözleriyle açıklık getirdi.

“KORAY AYDIN, TÜRK MİLLİYETÇLİĞİNİN EN İTİBARSIZ İSMİDİR!”

Özdağ, “Gün Sazak’ın Türk Milliyetçiliği’ne bıraktığı ” Türk Milliyetçisi çalmaz, çaldırmaz ” mirasını kirleten kişi Koray Aydın’dır. Döneminde Bayındırlık Bakanlığı basıldı.” ifadelerini kullandı.

ÜMİT ÖZDAĞ DERİN DEVLETİN ADAMI MI ?

Bir derin devlet olsa mutlu olurdum ancak ne yazık ki yok. Cevheri Güven FETÖ casusudur. 2011 yılında bana operasyon yapılması emrini Fethullah Gülen vermiştir bu belge bende var. Bunu ilk kez açıklıyorum. Bana karşı operasyonda kullanılmasını istediği şey Cevheri Güven’in iddia ettiği MİT belgesi. 2011 yılında ABD’ye Türk Dışişleri Bakanlığı’nın isteği ile gittim. Ben Türkiye Cumhuriyeti menfaatleri için yapmam gereken her şeyi bugüne kadar yaptım, bundan sonra da yaparım.

ÜMİT ÖZDAĞ PKK KONUSUNDA ÇELİŞKİLİ Mİ ?

Cevheri Güven’in ”Özdağ, ABD’de PKK mensuplarıyla görüştü” iddiasının sorulması üzerine, Ümit Özdağ; “Yıllardan beri ben siyaset ve bilimsel araştırma yapıyorum, PKK konusunda hiç çelişkim olmadı. Cevheri Güven gibi bir casusun iddialarını ciddiye almanızı da yadırgıyorum. Bu FETÖ mensubu bir kişidir. Psikolojik harp elemanları Buğra Kavuncu’yu savunmak adına 15 Temmuz 2016’dan bu yana FETÖ en büyük psikolojik harekatını Ümit Özdağ’a karşı yapıyor. Neden sizce ? Çünkü Ümit Özdağ can alıcı bir FETÖCÜ projeyi açığa çıkardı. “ ifadelerini kullandı.

“MUZAFFER ÖZDAĞ’IN İDAMININ ÖNLENMESİYLE İLGİLİ KİMSE KENDİNE ROL ÇIKARMASIN!”

Jülide Ateş’in “babanızı MİT mensubu FETÖ tutuklusu Enver Altaylı’nın çok yakını olan Ruzi Nazar mı idamdan kurtardı?” sorusuna üzerine ise Özdağ;

“21 Mayıs 1963’te Talat Aydemir’in darbe girişimi öncesi Alparslan Türkeş, babam Muzaffer Özdağ ve Rıfat Baykal kendisiyle görüşüyorlar ancak girişimin içinde yer almıyorlar. Bu sebeple Türkeş tutuklanınca babam Emniyet Genel Müdürlüğü’ne gidip Türkeş’in tutukluluğu ile ilgili Emniyet Genel Müdürü ile görüşüyor ve Emniyet Genel Müdürü” Biz de sizi arıyorduk Muzaffer Bey “ diyerek babamı gözaltına alıyor. Türkeş, Baykal ve Özdağ yan yana hücrelerden tutuluyor, gece jeeplerle bir yere götürülüyorlar ve açılmış çukurlar görüyorlar. Babam kurşuna dizileceklerini anlıyor. Gözdağı olup olmadığını anlamak için kolundaki okulu birincilikle bitirdiğinde hediye edilen altın saati çıkartıp subaya uzatıyor ve “bunu oğluma verin.” diyor. Subay “ileteceğim” cevabını verince babam durumu anlıyor. Ancak o sırada bir jeep daha yanaşıyor ve içinden İnönü çıkıyor; bu hadiseyi engelliyor. Mamak’ta yargılanıp beraat ediyorlar. Bu olaydan kimse kendine rol çıkartmasın” ifadelerini kullandı.

ENVER ALTAYLI KİTABINA ÖNSÖZ YAZMASI

Ümit Özdağ, Enver Altaylı’nın kitabına önsöz yazması ile ilgili kendisine yöneltilen soruya, “Güvenlik ve istihbarat konularında çalışmalarım olduğu için kendisi benden talepte bulundu. Ben de yazdım. Enver Altaylı’yı 4 yaşından beri tanırım ancak 90 yıllarda görüştüğümüzde artık yollarımızın ayrıldığını anladım” cevabını verdi.

Özdağ’ın açıklamalarının tamamı şöyle:

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!