Ümit Özdağ, “AKP Grup başkanvekili Cahit Özkan, Fetömetreden geçemez. Silivri’de yanındaki FETÖCÜler şimdi kaçak.”

Ümit Özdağ,

İstanbul milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Haber Global 40 programında Jülide Ateş’in sorularını yanıtladı. Programda zaman zaman tansiyon yükseldi.

Özdağ, “Ümit Özdağ, Cahit Özkan’ın iddia ettiği gibi koltuk peşinde mi ?” sorusuna;

“Gazi Üniversitesi öğretim üyeliğim döneminde dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, 1200 oy alan rektör adayını değil 200-250 oy alan adayı atayınca demokrasiye ve kendime hakaret olarak gördüm ve istifa ettim. MHP Genel Başkan Yardımcılığı’ndan milletvekili iken istifa ettim. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı’ndan ‘tüzük çiğneniyor’ diye istifa ettim. Akşener son kongre öncesi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı teklif etti, kabul etmedim. Ben mi makam peşinde oluyorum; Ergenekon ve Balyoz komplosu sırasında Silivri’de arkasında FETÖCÜ avukatlarla Silivri’de gösteri yapıp komploya destek veren Cahit Özkan adlı zat mı ?

Altını çizerek söylüyorum; Cahit Özkan fetömetreden geçemez. AK Parti Grup Başkanvekili; istediği platformda kendisiyle tartışmaya hazırım. Böyle ucuz, basit iddiaları hem de kaba ve terbiyesiz bir dille dile getiriyor. Biz O’nu Silivri’den hatırlıyoruz. Yanındaki Fetöcülerin çoğu yurtdışında kaçak.” ifadeleriyle cevapladı.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!