Ümit Doğan’dan Atatürk’e ve Devrimlerine Atılan İftiralara Cevap!

Ümit Doğan'dan Atatürk'e ve Devrimlerine Atılan İftiralara Cevap!

Yakın dönem tarihimiz üzerine yaptığı çalışmalarla tanınan tarihçi ve yazar Ümit Doğan’ın Hurafeler adlı kitabı büyük ilgi gördü.

Mustafa Kemal Atatürk’e olan minnet borcumuz gereği, kara propagandayı ve bunları  organize edenleri deşifre etmeyi kendisine görev edinen Ümit Doğan, yazdığı kitaplar ile Mustafa Kemal Atatürk’e atılan iftiralar ve yapılan karalama kampanyalarını herkesin öğrenmesini sağlıyor.

Ümit Doğan,  Atatürk’e karşı  yürütülen kara propagandanın temelinde; Ata’nın şahsiyetini, kimliğini, karakterini, ailesini, özel hayatını, inançlarını, mesleki hayatını ve ömrünü adayarak milleti için inşa ettiği Cumhuriyet’i ve Cumhuriyet devrimlerini; bilerek ve isteyerek “bel altından” vurmak suretiyle “itibarsızlaştırma, küçültme, yaşanan olayları çarpıtma, kişi ve kişileri olduğundan farklı gösterme” gayretinin yattığını söylüyor.

“Kitaplarının Amacı”

Kitapların amacı, “kara propaganda yaparak hurafe üreten ihanet odaklarına tokat niteliğinde bir cevap vermenin yanı sıra, maruz kaldığı kara propagandanın etkisi altında kalarak gaflet uykusuna dalan kesimi bir nebze de olsa uyandırabilmektir.”

Kitaplarında Atatürk’e karşı yapılan karalama kampanyaları ve iftiralara belgelerle cevap veren Doğan, bu tür karalama kampanyalarının hep olduğuna da değiniyor.

Kitaplara Büyük İlgi!

Ümit Doğan’ın Atatürk ve devrimleri ile ilgili karalama kampanyalarını belgelerle çürüttüğü kitaplara her yaştan okur yoğun ilgi gösteriyor.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!