Türkiye’yi Böldüklerini Bal Gibi Biliyorlar

Son hazırlanan demokrasi paketine kadar; (yalan yok), aklımın bir köşesinde acaba onlar bu dünyayı benden bizden farklı yorumluyor olabilirler mi diye düşünüp dururdum. Onlarda bu ülke için güzel şeyler yapmayı istiyor ama aramızda metod farkı var. Onlar bu yaptıklarının ve yapacaklarının ülkenin gelecek yüzyıllara emperyal bir vizyon taşıyacağına gerçekten inanıyor ve saçma da olsa yeni Osmanlı hayalleri kuruyor olabilirler mi. Acaba aynı olaylardan bizden farklı sonuç bekliyor olma ihtimalleri var mı. İşte kalemimi de dilimi de dizginleyen şey bu “ama”lardı.
 
Gel gelelim bu son paket şahsım açısından maskenin düştüğünün kesin kanıtı. Onlar da meğerse yaptıklarının, düzenledikleri yasaların sonucunda bu ülkenin bölünmesinin kaçınılmaz olduğunu biliyormuş. Yeterli bilgi birikim ve tarih bilinci meğerse onlarda da varmış. Diyeceksin ki gözünü ne açtı. Benim gözümün açılmasını ve birden aydınlanmamı sağlayan hadise 17 ağustos 2013 tarihli Sayın başbakan Türkmenistan ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamadır. Mesleğim gereği bütün gündemi sıkıca takip ederim. Açıkçası bu açıklamaları görünce derin bir oh çektim ve Sayın Başbakan mesenlin farkında bu işi olur vermeyecekler dedim ne mi diyordu o gün başbakan? 
 
*Pakette anadilde eğitimin önü açılıyor deniyor. Ne boyutta düzenleme?
 
Hayır yok. Özel okullarda da yok. O konu bizim için şu anda ele alınacak durum değil. Yapılan benzetmeler de doğru benzetmeler değil. Ne neyi getirir, götürür kimse düşünmüyor. Biz düşünmeye mecburuz. Biz, ülkemizi bölecek konular üzerinde AK Parti olarak adım atamayız. Zamanlama birçok konuda çok önemli. Zamanlamayı iyi yapmazsanız güzelim ülkemize yazık edersiniz. Biz zaten okullarda anadili öğrenme imkanı sağladık. Ama anadil ile eğitimin önünü açarsanız resmi dili zedelersiniz.
 
Demedi diyorsanız alın size link kendiniz inceleyin [1]
 
Demek ki AKP kurmayları ana dilde eğitimin ülkeyi böleceğini açık bir şekilde biliyorlarmış demek ki neymiş neyi götürüp neyi getireceğini de biliyorlarmış. Bazılarının savunduğu gibi bu dil düzenlemesinin Osmanlı vizyonu getirmeyeceğinin de pek tabi farkındalarmış. Demek ki 11 yıllık AKP iktidarı ülkeyi bölünmeye götürecek bütün adımları bilerek, isteyerek ölçüm biçerek atmış.
 
Bu vakitten sonra sanırım komplo teorisyenlerine kulak vermek en mantıklısı olacak. Zira onlar sürekli akpnin bu adımları bilerek ve isteyerek attığını amacın kukla büyük Kürdistan kurulmasını sağlamak daha sonrada Kürdistan’ın katılımı ile büyük İsrail’in oluşturulması yani arz-ı mevud olduğunu söylüyorlar. Perde önünde israille atışmanın bir tiyatro olduğunu, erdoğanın Yahudi üstün cesaret ödülü’nün ise bunun en büyük kanıtı olduğunu, her türlü tartışmaya rağmen Erdoğan’ın ödülü iade etmediğini söylüyorlar.
 
Şimdi iş AKP’ye oy verenlerde bu zamana kadar iyi niyetli olduğunu düşündüğüm bu kitlenin artık öyle olduğunu düşünmüyorum. AKP’ye oy veren herkes kararını çok iyi tartsın ülke bölünme sürecine girmiştir saflar ayrışsın ki arada kimse kim vurduya gitmesin… Yüce Allah sonumuzu hayır etsin.
 
Zamanı tanrı yaşar kişi oğlu ölmek için türemiş…
 
 
 


[1] http://www.aktifhaber.com/erdogandan-gundemle-ilgili-bomba-aciklamalar-839267h.htm 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!