Türkiye’nin Gözü Türk Milliyetçilerinde

Türk Milliyetçileri Kurultayını yaptı.

Zorlu bir sürecin sonunda tüm engellemeleri yıkıp, bariyerleri aşarak, tehditleri baskılara aldırmadan çok çetin bir mücadeleyle nihayet kurultayını yaptı.

Dahası Mübarek Ramazan günü saatlerce yolculuk sonrası, kilometrelerce yürümek zorunda kalınan izdihamda, mecburiyetten kaynaklanan zulüm gibi kayıt aşamasıyla çok ağır fiziki şartlara rağmen of demeden sonuna kadar mesuliyetini yerine getirdi.

*

Ülkücüler İradesine sahip çıktı…

Türk siyasetinde ilk olma özelliği taşıyan tüm güzellikleriyle iz bırakarak, mesuliyetini yerine getirdi.

*

Günün akşamında yan komşum Ayşe abla çalıyor kapıyı. Elinde baklava tabağı… “Ne iyi ettiniz, nasıl güzel oldu… Bitti değil mi, Türkiye kurtuluyor artık değil mi?..”

Ayşe abla öyle siyaseti takip edip, tarafı olan biri falan değil kesinlikle…

Üniversite öğrencisi Bedia İstanbul’dan arıyor… “Alpaydın amca tebrik ederim. Biz arkadaşlar hep yapamazsınız diyorduk. Türkiye hep tek adamların yeri buda gelir geçer diyorduk. Helal olsun size! Şimdi bitti mi kurtulduk mu artık! Bundan sonrası nasıl olacak… Bak şu anda tüm arkadaşlar, içimizde her görüşten var, hepimiz MHP’deki değişimi bekliyoruz…”

*

20 Gün öncesiydi. MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener’in Nevşehir’e miting programı vardı. Oteli olan bir arkadaşım hayretle anlatıyor. “Otelde Meral Hanım için gelen müşteriler vardı. Arabaları resim ve yazılarla kaplanmış durumdaydı. Aynı zamanda otelde, Etilerden gelen sosyetik diye tabir ettiğimiz müşterilerde vardı. Onlarda viskilerini içerken bir taraftan da Ülkücüleri izliyorlardı. Dikkatimi çekti, uygun bir zamanda sordum… “Ne diyorsunuz bu MHP’lilere!..” Ne deseler beğenirsin; Şu değişimi başarsalar da tekrar MHP ‘ye oy versek. Canımız Ülkemiz bitip tükeniyor, her şeyi paramparça ediyorlar. Tek çare var o da MHP’nin değişip kendine gelmesi…”

“Düşünebiliyor musun” diye devam ediyor. Sizin başınızdaki yöneticiler “Etilerde viski içen şerefsizler” demişti bunlara… Bunlar da “tekrar” MHP’ye oy vermekten, tek çare olduğundan konuşuyorlar!..

*

Ülkücü Hareket hücrelerinden başlayıp gelen dip dalgasıyla derinlik kazanıp, çare umut olma yönüyle tüm ülkenin dip dalgası olarak gelişip bütünleşen yapıda seyrediyor.

Önümüzdeki günler Türk Milliyetçileri için çok daha çetin olacak!

*

Türkiye tüm sosyal katmanlarıyla bu değişim ve yenilenme mücadelesine sarılıp kilitlenmişken, muhakkak ki statükoyu besleyen, statükodan beslenen tüm odaklar karşı hamlelerle yeni engeller peşinde durmayacaklardır.

Yıkım projelerinin taşeronluğunu oldukça yüksek nemalar karşılığında üstlenenler bu uyanışı bertaraf etmek için her türlü kirli yolu denemekten kaçınmayacaklardır.

*

Hazin olan ise! MHP üst yönetiminde gelişen, kendi bağrında gelişen bu tazelenme iradesine karşı direnç mekanizmasıdır.

*

Türkiye; kurumlarıyla, kuruluşlarıyla, eğitimiyle, sosyal dayatmalarıyla hızla tek tipleştirilmektedir!..

Uçuruma sürüklenmektedir.

Mevzuubahis olan Vatandır… İstikbaldir.

Çare umut, boy vermiştir!

Türkiye’nin gözü Türk Milliyetçilerindedir…

Şafak toplanmasını izlemekte, ayağa kalkmakta olan kudreti beklemektedir.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!