Türk Kadınlarının Başarısı İhsan Şenocak’ı Rahatsız Etti!

Türk Kadınlarının Başarısı İhsan Şenocak'ı Rahatsız Etti!

İlahiyatçı İhsan Şenocak, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda bugün Çin’i 3-0 mağlup ederek büyük başarı kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarısından rahatsız olduğunu belirten açıklamalarda bulundu. Şenocak Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, kadınların yerinin oyun alanları olmadığını söyledi.

Kadınlar hakkında istediği yorumu yapabilmeyi kendine hak gören Şenocak’ın paylaşımı şu şekilde: “İslamın kızı! Sen oyun alanlarının değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin sutanısın; sen ‘burnunu göstermekten utanan’ anaların evladısın. Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına ‘sultan’ demesine aldanmayasın! Umudumuz da, duamız da sensin!”

Bu yorumun tepki toplamasının ardından Şenocak’tan bir açıklama daha geldi. Açıklamasında kendine tepki gösterenlerle hesaplaşacağını şu sözlerle belirtti:

“İfademde tek cümlelik bir hakaret yok.İslamın kızına ne olması ve olmaması noktasında bir çağrı var.Sermayesi “küfür” olan AHLAK YOBAZLARIYLA hukuk önünde tek tek HESAPLAŞACAĞIM.Sizin keyfinize göre DEĞİL İSLAMA göre konuşacağım.”
Dinime sövenle hesaplaşmadan canımı alma YA RABBİ!

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!