TRT Genel Müdürü’nden AzTV’ye teşekkür

TRT Genel Müdürü'nden AzTV'ye teşekkür

TRT Yönetim Kurlu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren Yeni Azerbaycan Gazetesine verdiği demeçte, gerçek hayat hikayelerinden bahsedecek olan Karabağ belgesel filminin altı bölümden oluşacağını açıkladı. Filmin bu yıl içinde “TRT Avaz” kanalında yayınlanması planlanmakta.

TRT Genel Müdürü, Azerbaycan Televizyonu ve Radyo programları QSC’nin belgesel filmin hazırlanmasında büyük destek verdiğini söyleyerek şu şekilde teşekkür etti: “Bu filmin hazırlanmasında Azerbaycan’ın Millî Tv Kanallarından olan AzTV de önemli destek vermiştir. Azerbaycanlı meslektaşlarımıza bu konuda teşekkür ediyorum.”

İbrahim Eren devam ederek; “TRT bundan sonra da Azerbaycan tarihindeki önemli günler, tarihi hadiseler ve şahsiyetlerden bahseden muhtelif programlar hazırlayarak tüm Dünya’ya duyuracaktır. Biz Azerbaycan için ne kadar çaba sarf etsek yine de azdır. Her zaman dediğimiz gibi; “İki devlet bir milletiz. Birlikte atacağımız her adım bizi sevindirmekte ve gururlandırmaktadır. Azerbaycan canımızdır-kanımızdır. Yeni projelerle hem Azerbaycan’ın hak sesini dünyaya duyurmak, hem de değerlerini tanıtmaya devam edeceğiz.” dedi.

İbrahim Eren Yeni Azerbaycan Gazetesi röportajında ortak dizi filmlerin de çekilmesi ile bilgi vermiş ve vurgulamıştır ki bu konuda AzTV ve diğer kanallarla iş birliği alanlarında ciddi adımlar atılacak.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!