Trabzon TÜRKAV: İl Emniyet Müdürü Rahatsızlığınız Neden?

Trabzon TÜRKAV: İl Emniyet Müdürü Rahatsızlığınız Neden?

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Trabzon Şube Başkanı Kenan Kuru, Andımız’ın yasaklanmasına Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nüm yapılan bir operasyondan sonra ele geçenleri sergilerken, mermilerle “Andımız” yazması üzerine Trabzon Emniyet Müdürü’nün görevden alınmasını isteyen DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu‘na tepki gösteren bir basın açıklaması yaptı. Kuru’nun açıklaması şu şekilde:

“Kamu Çalışanları; devletin aslı ve sürekli görevlerini yerine getirmektedir. Kamu Hizmetlerini devlet adına vatandaşa getiren sorumlulukla Kamu güvenliğinin ve toplumun huzurunu sağlamak görevi de Kamu görevlilerince yerine getirilmektedir. Günün her saatinde yapılan bu hizmetler toplumun bütün kesimlerine yapılmaktadır. Trabzon Emniyet Müdürüne karşı, İstanbul Milletvekili Sayın Yeneroğlu’nun basın aracılığıyla gösterdiği tutumunu ve rahatsızlığını, Kamu çalışanlarının temsili olan TÜRKAV adına şiddetle kınıyoruz. Sayın Milletvekili, Türk Milletinin değerlerinden yoksundur. Andımıza duyulan sevgiden de rahatsızdır.
TÜRKAV ifade etmektedir ki; Samimiyetten yoksun olarak ortada olan bu yaklaşımlar art niyetli değil midir? Kamu Görevlisinin resimle anda duyduğu sevgisinin tartışma konusu yapılmasını “su üstüne yazı yazmak” olarak nitelemektedir. İstanbul Milletvekili Sayın Yeneroğlu’ da basında yer alan açıklamasıyla bu anlayışını sergileyerek Trabzon Emniyet Müdürü’ nün Andımıza gösterdiği sevgisini içine sindirememiştir. Ve Anda olan karşıtlığını Kamu Görevlisi üzerinden yapmıştır.”

Trabzon TÜRKAV: İl Emniyet Müdürü Rahatsızlığınız Neden?

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!