Trabzon TÜRKAV: Dışarının İçerideki Figüranları Başaramamıştır

Trabzonspor kongre üyesi ve Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru: Oyun Sahada Oynanmıyor!

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Trabzon Şube Başkanı Kenan Kuru’nun “15 Temmuz Demokrasi ve Milli, Birlik Günü” dolayışıyla yayınlamış olduğu basın açıklaması şu şekilde:

Demokrasiden yana, insan haklarına saygılı varlığıyla hukuk içinde bulunan Türk milletine, TÜRKAV yürekten inanmaktadır. 15 Temmuz’un beşinci yılını geride bırakıyoruz. Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı  (TÜRKAV), bütün mensuplarıyla Türk milletiyle bütünlük içinde dün olduğu gibi, bu günde, bir ve beraber olarak demokrasiye sahip çıkmaktadır.

15 Temmuz çok analiz edilmelidir. Çünkü Kamudaki liyakatsizliğin ve hukuk dışı keyfiyetlerin nedenini 15 Temmuz göstermiştir. Dışarıdan destekçilerle içerideki işbirlikçilerin alçaklıklarına Türk milletinin demokrasi zaferi yol vermemiştir.

Yüreği vatan olsun, dalgalansın al Bayrak. Büyük Türkiye için gün doğacak muhakkak! Diyenler, 15 Temmuz’da hainlik yapanların vahşetini püskürtmüş ve amacına ulaştırmamıştır.  Bu gün 15 Temmuz’un beşinci yılını yaşıyoruz. Ne kadar ders alınmış olduğu aynadaki görüntü durumudur. Ülkeler ötesindeki figüranın hainliği daha çok anlaşılmalı ve anlatılmalıdır. Türk milliyetçiliği mefkûresinin önemini bu gün vesilesiyle tekrar kamuoyuna sunmak önemli haldedir! 15 Temmuz’ u hazırlayan nedenlerin tekrar yer bulmamasını önemli gören TÜRKAV;  liyakatli, hukuktan yana Kamu Çalışanlarıyla Kamunun hizmet alanlarındaki sorumluluklarını ifade etmektedir.
Şehit olanlara Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömür diliyoruz.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!