TikTok Fenomeni Yoldaki İnsanların Kredi Borcunu Ödedi

TikTok Fenomeni Yoldaki İnsanların Kredi Borcunu Ödedi

Almatı’da polis üniformasıyla dans ettiği için cezalandırılan TikTok blog yazarı bir başka videoyla ünlendi Nurbek Nurtaza isimli Kazak fenomen bu kez bir hayır işiyle gündeme geldi.

Almatı’da yolda denk geldiğinin kredisini ödedi

Popüler TikTok fenomeni rastgele yoldan geçenlerin kredilerini ödediği videosu izlenme rekoru kırdı. Nurbek abonelerinin de yorumlarda belirttiği gibi, ‘gözyaşı olmadan izlemek imkansız’ dedi.
Bunun nedeni, “ekran karşısında bile olanları içten bir şekilde hissedebilmek’ olduğunu açıkladı.

Nurbek Nurtaza’nın açıklamasına göre, başkalarının kredilerini ödeme fikri aniden geldi ve hemen gerçekleştirdi ve bunu kutsal Ramazan ayında yapmanın iki kat daha keyifli olduğunu ifade etti.

Nurtaza, pek çoğunun ona inanmadığını, arkasını döndüğünü ve gittiğini kabul ediyor.

Kazakistanlı fenomen “Hayır işlerine bir milyon tenge (yaklaşık 20bin TL) para harcadık ve o gün yaklaşık 10 kişi maddi yardım aldı.
Başlangıçta harcamayı planladığımız belirli bir bütçemiz vardı. O gün bir milyon tenge’den biraz fazla harcadık. Mümkün olduğunca çok insana yardım etmek için önceden hesaplamaya çalıştık kimisi inanmadı ve kendini göstermemek için arkasını dönerek gitti” dedi

Kasım 2020’de bir videosu sosyal ağlarda yayılmış videoda polis üniforması giymiş genç bir adam yoldan geçenleri TikTok’ta onunla dans etmeye davet ettiği görülmüş ve Nurtaza bu video ile fenomen olmuştu. Bu video nedeniyle davalık olduğu da bilinmektedir.

İşte o video:

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!