Tesettür Giyimde Önemli Detaylar

Tesettür giyim ile şıklığından ödün  vermek istemeyen kadınlar için birbirinden farklı kombinler mevcuttur. Hem spor hem de klasik tarzı benimsemiş tüm kadın zevklerine hitap edecek şekilde İkili takımlar, maksi elbiseler, tunikler, gömlekler, etekler, pantolonlar ve trençkotlar gibi giysiler bu kreasyonlardan sadece birkaçıdır. Her tarza hitap eden bu giysiler, şıklığı ile parlamak ve tarzını her yönüyle ifade etmek isteyen tesettürlü kadınların olmazsa olmaz kombinlerinden biridir.

Tesettür Giyimde Takım ve İkili Parçalar

İkili takım elbise tesettür giyimde sıklıkla tercih edilen bir giysidir. Kolay kombinlenmesi ve büyük rahatlık sağlaması nedeniyle her kadının gardırobunda yer alır. Ayrıca spor, klasik, modern ve abiye tarzında iki parça takım elbiseler bulunmaktadır. Çift takım elbiseler farklı model ve türlerde yapılmaktadır: etek ve gömlek, etek ve bluz, pantolon ve gömlek, pantolon ve tunik. İkili takımlar, ana odak noktası renk ve tasarım olmak üzere sezondan sezona minimum düzeyde farklılık gösterir. Bu, daha modern ve şık bir tasarıma sahip bir parça oluşturur.

Nude, bej, kuru gül, kahve ve gri gibi tonlar ikili set ile kendine yer buluyor. Düz takımlar da var,  2 parçalı takımlarda ve 3 parçalı takımlar ile birlikte  tüm desenler bulunur. Tercihinize göre seçerseniz iki takımı birleştirmek kolaydır.  Salaş ikili takım elbise, eşleşen bir eşarp, topuklu ayakkabılar ve zincir çanta ile eşleştirilebilir. Kahveye özgü güzel tonlardan yararlanılarak ses uyumu sağlanabilir. Toprak tonlarında ikili takım, bej krep eşarp, topuklu ayakkabılar ve zincir çanta ile görünümünüze stil katabilirsiniz. En güzel kombinler için Moda Merve sitesine bakabilirsiniz.

Özel Günlerde Tesettür Kombinleri

İster mezuniyet, ister nişan, ister günlük yaşam için ikili takım ile pratik bir kombin oluşturulabilir. Rengârenk ve enerjik elbiselerle kombin yapabilirsiniz. Özel günler, ofis şıklığı ve günlük giyim için elbise dolabınızı mutlaka elbiseler bulundurun. Pastel maksi boy salaş kesim elbise günlük tercihiniz olmalıdır.  Bol bir elbiseyi spor ayakkabı, babet veya açık ayakkabı ile rahat bir kombinle kombinleyebilirsiniz. Aynı şekilde özel günler ve akşam yemekleri için de topuklu ayakkabılarla kombinlenebilir.

Dikkat Çeken Parçalar

Parçaların  öne çıkması için doğru parçaları bir araya getirmek çok önemlidir. Bu noktada en sevdiğiniz tuniğini uyumlu pantolonlarla kombinlemelisiniz. Aynı şekilde doğru aksesuar ve ayakkabı seçimi de sizi Tesettür giyim modasında şıklığa götürecektir. Bu nedenle parçaları birleştirirken parçaların tasarımına ve renk uyumuna dikkat etmek gerekir.

Trençkot, hem spor hem de klasik tarzları benimseyen her kadının gardırobunun olmazsa olmazıdır. Bir trençkot tesettür giyimin olmazsa olmazı ve kombinini olumlu kılıyor. Oversize kesimi ve uzun yapısı ile dikkat çeken bir görünüm sunan trençkot ile görünümünüze stil katın.

İlkbahar ve yaz aylarında havasız kalmayan trençkotlar, ince ve nefes alan kumaş yapısıyla daha da rahat parçalardan biridir. Etekler, elbiseler, çift takım elbiseler, tulumlar ve tunikler gibi modern kesimlerde trençkotlar kullanabilirsiniz. Ayrıca trençkotlarla sadece günlük yaşam için değil, özel günler ve ofis şıklığı için de benzersiz kombinler oluşturabilirsiniz.

Tesettür giyim kombinlerind Çift takım elbise, elbise ve tunik pantolon kombininin üzerine trençkot giyilebilir. Örneğin, ten rengi ve kahverengi kombinasyonunun üzerine haki veya kahverengi bir trençkot giyebilirsiniz. Bej, , taba, ekru trençkot ve daha birçok tesettür giyim renk seçeneği bulunur. Aynı zamanda  her kombin için düz ve bol kesimli trençkotlar bulunuyor. Tüm modeller için https://www.modamerve.com/tesettur-giyim  sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!