Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: “180 Bin Lira Maaş Almıyorum, 62 Bin 500 Lira Alıyorum!”

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz:

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, aldığı maaş ile ilgili ilginç bir açıklamada bulundu. 180 bin lira maaş almadığını belirten Poyraz, huzur haklarıyla birlikte 62 bin 500 lira maaş aldığını söyledi.

Artan gıda fiyatlarına karşın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘çözüm’ olarak gösterdiği Tarım Kredi Marketleri gündemdeki yerini korurken, Tarım Kredi Kooperatifleri’nin Genel Müdürü Fahrettin Poyraz’dan aylık maaşının 180 bin lira olduğu öne sürülmüştü.

Poyraz, aldığı maaş hakkında ilginç bir açıklama yaptı.

Türkiye gazetesine konuşan Poyraz, görev yaptığı şirketleri ve nereden huzur hakkı aldığını gösteren tabloyu paylaştı. Fahrettin Poyraz, kanunlar uyarınca yönetim kurulu başkanı olduğu şirketlerin yalnızca birinden Gübretaş’tan 12 bin lira aldığını, ayrıca Tarım Kredi Kooperatifleri ve Birlikleri Personeli Sosyal yardım Vakfı’ndan da 5 bin 750 lira huzur hakkı aldığını açıkladı.

Kendi kurumundan 180 bin lira maaş aldığı iddiasını da yalanlayan Poyraz bu rakamın 4’te biri kadar maaş aldığını söyledi. Diğer iki kurumdan aldığı maaşla birlikte Poyraz’ın aylık gelirinin 62 bin 500 TL olduğu hesaplandı.

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: "180 bin lira maaş almıyorum, 62 bin 500 lira alıyorum!"

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!