Tanju Özcan’dan Gergerlioğlu’na Tokat Gibi Cevap; Utanç duyduğum tek şey…

Tanju Özcan’dan Gergerlioğlu’na Tokat Gibi Cevap; Utanç duyduğum tek şey...

Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP ve FETÖ’cülerin destek verdiği ‘helalleşme’  çıkışında HDP’liler bazı CHP’lilerin ihracını isteyecek kadar ileri gitti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada “Helalleşeceğiz dostlarım. Açık yaralar var biliyorum. Zor olacak ama kesinlikle yapacağız ve başaracağız. 28 Şubatçıların açtığı yaraları kapatıp, helalleşeceğiz. İkna odalarına sokulan başı kapalı kızlarımızla helalleşeceğiz. Sivas, Kahramanmaraş mağdurlarıyla helalleşeceğiz. Diyarbakır hapishanesi mahkumları ile helalleşeceğiz. Bir sağdan bir soldan o insanlarımız ile helalleşeceğiz ” ifadelerini kullanmıştı.

GERGERLİOĞLU, CHP’DEN KELLE İSTEDİ

FETÖ’cülere verdiği destekle bilinen HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu, CHP’ye çağrıda bulunarak kontrolsüz sığınmacı tehlikesine dikkat çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın partiden ihraç edilmesini istedi.Gergerlioğlu, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Kılıçdaroğlu’na seslendi. Gergerlioğlu, “Irkçılık, ayrımcılık suçtur. Utanç verici haldir! CHP helalleşmek istiyorsa, ırkçılık yapan birisini de partisinden ihraç ederek insan hakları savunucuları ile de helalleşsin.” sözleri ile Tanju Özcan’ın partiden gönderilmesi gerektiğini savundu.

TANJU ÖZCAN’DAN CEVAP GECİKMEDİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medyadan cevap verdi. Özcan;”Utanç duyduğum tek şey; fotoğrafımın TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ çatısı altında eli kanlı terör örgütünün sözcülüğünü yapan, kandilden yönetilen bir partinin milletvekilinin elinde olmasıdır. NOKTA” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!