Tanju Özcan: Bana Kayyum Atayacak Adamın Alnını Karışlarım

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AKP'li Meclis Üyelerine Çay Fırlattı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’daki yabancı uyruklu vatandaşlara suyu 10 katı satacağını açıklamış ve bu ifadelerinin ardından tepkileri üzerine çekmişti. Ümit Özdağ’dan destek gören Özcan’a Kılıçdaroğlu’ndan aynı desteği göremedi. Kılıçdaroğlu sığınmacılar hakkında “Benim partimin böyle bir politikası yok” ifadelerini kullandı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medyadan paylaştığı videosuyla yine gündeme oturdu. Hakkındaki kayyum atanması iddialarına cevap veren Özcan, “Birileri Tanju Özcan’ı durdursun diyip belediyeye darbe çağrısı yapıyorlar. Bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım.” ifadelerini kullandı.

Özcan, paylaştığı videosunda şu ifadeleri kullandı:”Kardeşim, bana nasıl kayyum atayacaksın sen? Vatansever olduğum için mi kayyum atayacaksın? ‘Darbeci ABD’ dediğim için mi kayyum atayacaksın? Beni kim durduracak? Kim? Onu söylüyorum. Ömrüm boyunca FETÖ’cülere karşı olduğum için mi, FETÖ’cüler bana hakaret ettiği için mi kayyum atayacaksın? PKK’nın ölüm listesine beni aldıkları için mi kayyum atayacaksın? Benim hangi terör örgütüyle ne bugün ne geçmişte kol kola yürümüşlüğüm var?”

“BEN MİLLİ İRADENİN TECELLİSİYİM”

Kendisi hakkında kayyum atanması iddiaları hakkında konuşmaya devam eden Özcan, “Birileri bunu durdursun diyor. Nasıl durduracak? Böyle fısıltılar geliyor Ankara’dan, kayyum atanacakmış. Hadi oradan, kardeşim! Milli iradenin tecellisiyim ben. Bana ‘Bu yola çık’ diyen de halk, ‘Dur’ diyecek olan da halktır. Ben bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım. ”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediyenin toplantı salonunda açıklamalarda bulundu. Bolu Belediye Başkanı olduktan sonra mültecilere belediye bütçesinden ayni ve nakdi yardımı kesmesiyle tepki çeken CHP’li Tanju Özcan, Bolu’da yaşayan yabancı uyruklu kişilerin su faturası ve katı atık vergisi ücretlerine 10 kat zam yapacaklarını açıklamıştı.

Özcan, yardımı kesmelerine rağmen yabancı uyrukluların Bolu’dan gitmediğini ifade ederek, “Arkadaş, yardımı kesiyorsun gitmiyorlar. ‘İş yeri ruhsatı vermiyorum’ diyorsun gitmiyorlar. Biz yeni önlemler almaya karar verdik. Önümüzdeki hafta belediye meclisi var. Yabancı uyruklu kim varsa abonemiz olan, su fiyatlarına, katı atık ücretlerine başta olmak üzere bazı ücretlerde 10 kat zam yapacağız. Türk vatandaşıyla yabancı uyruklu vatandaş aynı fiyattan suyu kullanamayacak. 10 kat suya, 10 kat katı atık vergisi ücretine zam yapacağız” ifadeleriyle uzun süre gündemdeki yerini korudu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!