Taliban, Güney Türkistan’daki Vahşetlerine Yeni Bir Boyut Getirmeye Hazırlanıyor

Taliban, Güney Türkistan'daki Vahşetlerine Yeni Bir Boyut Getirmeye Hazırlanıyor

Afganistan, dolayısıyla Güney Türkistan, yıllardır iç savaşla ve Taliban gibi terör örgütlerinin saldırılarıyla uğraşmaktadır. Emekli TRT Yapımcı Yönetmeni Arslan Küçükyıldız bu konuya ilişkin sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulundu. Küçükyıldız, olaya ilişkin “Bir vahşet var burada…Gören yok. Soykırım var, duyan yok.” ifadelerini kullandı.

Arslan Küçükyıldız’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Taliban, Güney Türkistan’da (Afganistan, geçen yüzyıldaki İngiliz /Rus oyunlarına kadar Türk yurdu idi.) soykırım boyutundaki vahşetlerine yeni bir boyut eklemeye hazırlanıyor. Taliban, Türk köy, kasaba ve ilçe ileri gelenlerine bir ferman/talimat gönderdi. Bu talimat yalnız sadece Türklere gönderildi. Diğer milletlere dokunulmuyor. Metin Farsça.

Özet olarak “Bulunduğunuz yerde 15 yaşından büyük genç kızlarla 45 yaşından küçük dul hanımları tespit edip bize bildirmek zorundasınız. Biz onları mücahitlerle evlendireceğiz.” deniliyor.
Bu talimatın amacının Afganistan’ı Türklerden; Türkmen, Özbek ve Hazaralardan temizlemek olduğu bildiriliyor. Asıl amacın ise Türkiye’nin altından kalkamayacağı bir göç dalgası oluşturmak olduğu görülüyor. Güney Türkistan’da, İngilizlerin (Lavrens gibi) Molla Ömer adı ve Müslüman kılığında bölgeye soktuğu ajanının (Villiam Campbell) hatırasına kurulan Taliban, (Işid gibi) bugün ABD tarafından yönlendiriliyor. ABD, bölgedeki esrar eroin tarlalarını korumak için kurduğu havaalanını Taliban’a bıraktı.

Türkleri yerinden yurdundan etme amaçlı bu talimat, kaçınılmaz olarak Türkiye’ye büyük bir göç dalgası oluşturacaktır. Çocuklarının ve eşlerinin namusunu korumak için milyonlarca Türk yurdunu terk edecektir. Yollarda kaçakçılar ve eşkıyalarca soyulacak; sınırlarımıza, tıpkı Irak ve Suriye Türkleri gibi, neredeyse üstlerindeki giysilerle dayanacaklardır. Hükümetin ve yardım kuruluşlarının derhal tedbir alması, uluslararası kuruluşlar ve devletler nezdinde teşebbüse geçmesi gerekir. Soykırımın mutlaka önüne geçilmeli, kardeşlerimiz yerinde korunmalı, milyonlarca Türk’ün göçü engellenmelidir.

Kabil havaalanını korumak için uğraşan iktidar, acaba bu kardeşlerimizin namusu için ne düşünüyor, merak konusu.
Kamuoyunun uyarılması için Türk Basınını göreve davet ediyorum.”

Taliban, Güney Türkistan'daki Vahşetlerine Yeni Bir Boyut Getirmeye Hazırlanıyor

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!