Tablohane: Göz Alıcı Tablolarla Evinizi Güzelleştirin

Tablohane: Göz Alıcı Tablolarla Evinizi Güzelleştirin

Ev dekorasyonunu modern dokunuşlarla tamamlamak isteyen pek çok kişi, yaşam alanlarının farklı köşelerinde çok özel tabloları kullanmaktadır. Birbirinden özel ressamların imzasını taşıyan resimlerle oluşturulan tablolar, yaşam alanların hareketlilik kazanmasını sağlar. Bunun yanı sıra çok daha özel bir atmosferin oluşmasına da katkıda bulunur.

Tablohane, iş yerleri ve konutlar gibi birçok alanda kullanılabilecek tabloları müşterileriyle buluşturan bir markadır. Kanvas, cam ve Mdf olmak üzere üç farklı şekilde tasarlanan tablolar; modern ve estetik dokunuşlarla sizlere sunuluyor. Dünyaca ünlü ressamların elinden çıkan resimlerin yer aldığı tabloları satın alabilir ya da kendi tablonuzu tasarlayabilirsiniz.

Kanvas Tablolar, Cam Tablolar ve Daha Fazlası Sizlerle

Yaşam alanlarının çok daha canlı ve samimi bir alan haline dönüşmesini sağlayan tablolar, ortamdaki yaşanmışlık hissinin ön plana çıkmasına katkıda bulunur. Bu nedenle genellikle salonda olmak üzere yaşam alanlarının farklı bölgelerinde tabloların kullanıldığı görülmektedir. Kanvas tablo, Mdf tablo ve cam tablo olacak şekilde fark yaratan dokunuşlarla tasarlanan tabloları kullanarak yaşam alanlarınızda istediğiniz atmosferi yaratabilirsiniz.

Tuvale baskı olarak bilinen kanvas tablo, özellikle yaşam alanlarında salaş bir görüntü isteyen kişiler tarafından tercih edilmektedir. Van Gogh, Jean-Micheal Basquiat, Pablo Picasso ve daha pek çok ünlü ressamın resimleriyle hazırlanan kanvas tablolar; ortamdaki yaşanmışlığı açığa çıkaracaktır. Bunun yanı sıra cam üzerine tablonun yerleştirilmesi ile hazırlanan cam tabloları ya da mdf tabloları da tercih ederek yaşam alanlarınızın dekorasyonunda tablolara yer verebilirsiniz.

Kendi Tablonuzu Kendiniz Tasarlayın, Eşsiz Hediyeleri Satın Alın

Özel günlerde sunulacak pek çok hediye çeşidi olmakla birlikte kişiselleştirilmiş tablolar, en değerli hediyeler arasında yer alıyor. Tablohane, müşterilerin kendi tablolarını tasarlayabilmesine imkan tanıyan bir hizmet sunmaktadır. Annenize, sevdiğiniz kişiye ya da yakın arkadaşlarınıza benzersiz bir hediye vermek istiyorsanız; seçtiğiniz fotoğraf ile tasarlanan tabloları satın alabilirsiniz.

Konu hakkında detaylı bilgi almak ve eşsiz tablolar arasından diledikleriniz tercih etmek için https://www.tablohane.com/ sitesine giriş yapabilir, sizlere sunulan seçenekler arasından tercihte bulunabilirsiniz. Kendinizi ya da sevdiklerinizi mutlu etmek; Tablohane tasarımlarıyla artık oldukça kolay!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!