Survivor’da aşk üçgeni!

Survivor’da aşk üçgeni!

TV8 ekranlarının sevilen yarışmalarından biri olan Survivor’da yaşanılan aşk üçgeni seyircilerini şaşkına çevirdi.

Acun Medya tarafından ekranlara gelen başarılı yarışmada her bölüm seyircinin akıllarında uzun bir süre yer ediyor. Aleyna Kalaycıoğlu’nun son açıklamasından ise sosyal medya kullanıcıları Batuhan için “Melis mi Aleyna Kalaycıoğlu bir karar ver Batuhan sende” sözlerini dile getirdi. İşte Aleyna Kalaycıoğlu’ndan Survivor’a damgasını vuracak o sözler…

Kısa süre önce Birleşme partisinde Batuhan ile arasında yaşanılanları Aleyna Çalışkan’a anlatan Aleyna Kalaycıoğlu dikkatleri üzerine çekmişti. Kalaycıoğlu Batuhan hakkındaki konuşmasını anlatırken Aleyna Çalışkan’ın imalı bir şekilde “Only You” şarkısını söylemesi ise aşk iddialarının yeniden gündeme gelmesine neden oldu.

Adadaki dinlenme alanlarında Aleyna Kalaycıoğlu, Melis ve Batuhan hakkında konuşan Gönüllüler takımında bulunan Dora; Melis Aleyna’ya bir garip bakıyor. Böyle sanki düşmanına bakıyor gibi bakıyor” sözleri üzerine Aleyna Kalaycıoğlu ise “Melis’in eski samimiyetini bende göremiyorum” dedi.

Takım arkadaşlarının da kendisine katıldığını gören Aleyna Kalaycıoğlu; “Melis, özellikle birleşme partisinden sonra bana çok farklı yaklaşmaya başladı. Kıskançlık ve kışkırtma yapıyor bana karşı” sözlerini dile getirdi. Çileden çıkmış bir şekilde bu açıklamaları yapan Aleyna Kalaycıoğlu’nun Batuhan ile adının aşk dedikodularına karışmasına ise net bir açıklama yapmadı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!