Survivor’da Acun Ilıcalı’dan saklanan gerçek

Survivor'da Acun Ilıcalı'dan saklanan gerçek
Survivor’da eleme heyecanı devam ederken, Evrim ile Barış arasındaki diyalog son bölüme damga vurdu. Acun Ilıcalı’nın ne konuştuklarını sorması üzerine Ilıcalı’ya bilgi vermeyen Barış’ın hareketi yanlış olarak nitelendirildi.

Survivor, son hızı ile devam ederken, yarışmada ilginç anlar yaşandı. Son bölümde eleme adayları hakkında konuşan Evrim ve Barış arasındaki diyalog dikkat çekti. Evrim, Barış’a “Berkan, Yasin Obuz’u yazmayacak” derken, Acun Ilıcalı’dan bu diyalog ile ilgili soru gecikmedi. Evrim soruya yanıt vermezken, Barış, toka ile ilgili bir durum olduğunu söyledi.

“ACUN ILICALI GERÇEĞİ ÖĞRENİR”

Söz konusu diyalog hakkında Survivor Ekstra’da yorumda bulunan Semih Öztürk, Acun Ilıcalı’nın bu diyaloğu öğreneceğini belirterek, “Acun Ilıcalı’nın bunu öğrenmeyeceğini mi sanıyorsun. “Nice yarışmacı davranışı değerlendirdim, türlü türlü yarışmacılar arasında entrika çevirenleri gördüm ama ilk defa bir yarışmacının Acun Ilıcalı’nın gözlerinin içine baka baka yalan söylediğini gördüm” dedi. Yorumda bulunan bir başka isim Murat Özarı ise, “Barış, Evrim’i satmamak için bunu yaptı ve bu yalan değil” ifadelerini kullandı.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!