Suriyeliler Suriye’ye Platformu Genel Başkanı Ertürk’ten İstanbul Valisine: Türkiye’yi Beyrutlaştırmayın!

featured

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da genel kontrol esnasında  braz ettiği İkamet Tezkeresi üzerinde oturum izninin sona erdiğinin görülmesi üzerine Senegalli bir turist Aksaray Meydan Zırhlı Noktaya götürülmek istenmiş ancak şahıs şiddetli dirençle karşılık vermiştir. Şahıs kaçmaya teşebbüs ettiği sırada tekrar yakalanmış , bu arada meydana gelen arbede sonucunda 2 adet Türk Polisi İstanbul valiliği tarafından görevinden alınmıştı.

Sığınmacılar, göçmenler, kaçaklar ve turistler karşısında Türk Polisini aciz duruma düşüren bu türk uygulamalara tepki gösteren “Suriyeliler Suriyeye PlatformuGenel Başkanı Eray Ertürk İstanbul Valiliğine hitabem “Türkiye’yi Beyrutlaşturmayın” başlıklı bir çağrıda bulundu. Ertürk’ün sosyal medya sayfasından yapmış olduğu çağrı şu şekilde:

Sn.Vali,

Polisimizin özellikle İstanbul’da caydırıcılığı ağır hasar almıştır. Polisin DUR ihtarına uyulmamaktadır. Geçtiğimiz gün Kağıthane’de bir motosikletin çarpması sonucu verdiğimiz şehit, bunun en somut örneğidir.

İSTANBUL TÜRKSÜZLEŞTİRİLİRKEN, kentin Valisi Türk Polisine işgaldeki Damat Ferit Hükümeti valisi gibi davranamaz. Derhal Türk Polisi’nin elini güçlendirecek önlemler alıp, GBT tipi ,TC vatandaşına sözde uygulama yapmak yerine KAÇAK ve İŞGALCİLERE yönelik bıçak v.b.kesici alet toplama operasyonu ve GERÇEK sınırdışı işlemi yapmak zorundasınız. 

TC devletinin valisi hiçbir küresel uzantılı sözde STK ya hesap veremez ! Senegalli yakaladığı için iki polisimize yapılan davranış ise tüm polisin çalışma özverisini kırma ve bunun neticesi İSTANBUL’un güvenliğini zaafa düşürme niteliğindedir. Zamanında ‘Gezi Olayları’nı körükleyen valinin sonu ibretliktir. 

İSTANBUL’u BEYRUTLAŞTIRMAYIN !

TÜRK MİLLETİ DEVLETİNİ GERİ İSTİYOR.

22/07/2023

Eray ERTÜRK

#SuriyelilerSuriyeye Platformu Genel Başkanı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!